Sam (11) ontmoet prinses Roos en maakt haar eigen vlog!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Sam (11) ontmoet prinses Roos en maakt haar eigen vlog!
20 Oktober 2017

De 11-jarige Sam heeft het deletie 22q11 syndroom en als gevolg van deze ziekte heeft ze autisme, koemelkallergie en o.a. een hart- en longafwijking. 

Ze is snel moe en overprikkeld. Sam heeft het denkvermogen van een 5-jarige. Ze is groot fan van prinsessen en beautyvlogster Joy van BeautyNezz. 

 

Vrijdag 13 oktober 2017 
Sam wordt thuis opgehaald met een roze limousine met haar naam in glitters er op. Als ze in Breda door het Mastbos rijden ziet Sam een prinses wandelen. Deze prinses, Roos, is direct in extase over de roze limo en nodigt Sam uit in haar kasteel.

Verborgen schat bij kasteel Bouvigne 
In de tuin van het kasteel ligt een schat, maar niemand heeft deze kunnen vinden. Gelukkig lukt dat met de hulp van Sam en een aantal aanwijzingen wel en vinden ze een tas met daarin een laptop. Op de laptop staat een filmpje bestemd voor Sam, het is van haar idool Joy. En wat een toeval; ook prinses Roos is fan van Joy en BeautyNezz!

Fotoshoot en eigen vlog 
In het kasteel gaan Sam en prinses Roos aan de hand van de vlogs op BeautyNezz lekker tutten. Als Sam ook nog een roze prinsessenjurk krijgt is het tijd voor een echte fotoshoot. Ondertussen wordt alles door cameraman Jim gefilmd.

5 sterren slaapje bij het Nassau hotel 
De energie van Sam begint op te raken, maar Hotel Nassau is hierop voorbereid. Niets minder dan de Junior Suite is klaargemaakt en versierd met roze ballonnen! Met een laatste stukje energie springt ze enthousiast op het grote bed, om vervolgens snel in slaap te vallen. Na de powernap wordt heerlijk geluncht waarna iedereen fris aan het middagprogramma begint.

Workshop bij jeugdcircus Woenzini 
Bij Woenzini staat als verrassing Sam’s vriendje Zeb te wachten. Hij heeft bedacht dat hij in de rol van circusdirecteur “zijn” prinses staat op te wachten. Tijdens de workshop moeten ze allerlei trucs en een beetje acrobatiek doen. Alle andere aanwezigen mogen een handje helpen, zelfs prinses Roos, de chauffeurs van de taxi en de limo! Dolle pret met z’n allen.

Ze sluiten de dag af met haar favoriete eten: friet met een frikandel speciaal! En als na afloop dan ook nog blijkt dat de vlogcamera, waarmee Jim alles heeft gefilmd, aan Sam cadeau wordt gedaan is ze door het dolle!!

Bekijk hier de vlog die van haar wensdag is gemaakt!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.