Rotary Tourrit Pijnacker voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Rotary Tourrit Pijnacker voor Make-A-Wish
28 Mei 2016

Op zaterdag 21 mei mocht Make-A-Wish Nederland een cheque van maar liefst € 3.000 in ontvangst nemen. Dit fantastische bedrag werd aangeboden door Rotary Pijnacker-Nootdorp die dit jaar de 2e editie van haar succesvolle tourrit heeft georganiseerd.

Zaterdagochtend vulde het Raadhuisplein in Pijnacker zich met 19 prachtige cabrio’s, oldtimers en specials. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kregen de deelnemers van Laila Coenraads en Mariska van de Mortel, vrijwilligers bij Make-A-Wish Nederland, een presentatie over het werk van Make-A-Wish Nederland, waarna de deelnemers vervolgens begonnen aan de tourrit.

 

Na een mooie route inclusief een lunchstop bij De Koffieleut, was Tuinderij de Groenzoom het toneel voor de culinaire afsluiting. Hier vond ook de cheque overhandiging plaats, welke werd uitgereikt Janneke Breedijk en Jan van Luijk namens Stichting Community Service Rotary Pijnacker-Nootdorp.

De stichting Community Service Rotary Pijnacker-Nootdorp heeft ten doel het bevorderen van het algemeen belang. Dit doet zij door zonder winstoogmerk geestelijke en materiële steun te verlenen in overeenstemming met de idealen van Rotary International, zowel binnen Nederland als daarbuiten.De doelgroep zijn personen en-of groepen die hulp behoeven en instellingen die het algemeen nut beogen.

Make-A-Wish Nederland is de Rotary Pijancker-Nootdorp en alle deelnemers en sponsoren zeer dankbaar voor de mooie bijdrage. Op deze manier kunnen meer liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling gaan.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.