#Rickisdebaas

terug naar nieuws
Home > Nieuws > #Rickisdebaas
20 November 2017

Make-A-Wish Nederland mocht de allerliefste wens van de 11-jarige Rick vervullen. Gelukkig gaat het nu goed met Rick, hij heeft een neuroblastoom. Rick had maar wat veel zin om zijn wensen in vervulling te laten gaan. Hij had er ook een paar! Graffiti spuiten, een hele grote knuffelbeer, shoppen bij JD Sport én rijden in een Porsche. “Ik dacht dat we één dingetje gingen doen, maar al mijn wensen zijn vervuld!”

 

Als Rick op zijn wens dag beneden komt, weet hij niet wat hij ziet… “Wat een grote limo!”. De limo was voorzien van de tekst #Rickisdebaas, stoer hoor. Dolblij is Rick met de gigantische berenknuffel, die al klaar zat in de limo. “Zo zacht en nog 5 cm groter dan ik ben!”

Outfit
De wens dag van Rick begint met een bezoek aan JD Sport in Zoetermeer. Waar Rick zeer hartelijk wordt ontvangen en waanzinnig wordt verwend. Hij mag van alles uitzoeken. Nike is het helemaal voor Rick. Nike Air Max schoenen, een trainingspak, een t-shirt… het kan niet op. ‘Het zit gewoon lekker’ zegt Rick. Natuurlijk blijven de kleren aan, al is hij wel een beetje bang dat ze vies worden. Heel veel dank JD Sport in Zoetermeer. Wat een leuke winkel en wat een aardige mensen!

Porsche
Trots loopt Rick in zijn nieuwe outfit. Hé, kijk nou! Daar staat een prachtige oude Porsche van de Rijkspolitie. Dat lijkt Rick wel wat om daar een ritje in te maken. “Wow, wat is hij mooi en kan die sirene aan”, zegt Rick enthousiast. Na al deze belevenissen is het tijd om te lunchen. Galerie Café Leidse Lente heeft Ricks lievelingseten klaar staan: biefstuk met brood!

Graffiti
Na de lunch werd het de hoogste tijd voor de echt allerliefste wens van Rick. Dus snel aan de slag met graffiti! In het gezellige atelier van Mike gaan we eerst schetsen maken. Rick wil samen met zijn ouders een groot doek maken. Het spuiten doen we buiten, wel zo fijn voor de lucht. Het is een prachtig schilderij geworden met natuurlijk een pop eye erop. Na de street-art tour mag Rick ook nog aan het werk in een tunnel, heel echt! Rick wil een stadje maken met rare gebouwen en dingen van de dag erop. ‘Help jij wel een beetje’ vraagt Rick aan Mike. In no time staat er een prachtige graffiti. Dat heeft Rick knap gedaan. Rick heeft de smaak van het graffiti echt te pakken. “Ik wil op graffiti les”, vertelt hij zijn ouders.

WOW Zone
De dag is nog niet afgelopen. Tijd voor een virtual reality beleving bij Wow Zone. Rick is meteen enthousiast aan het spelen. “Wat is de highscore?” Hij wil natuurlijk winnen!

Na een lekkere pizza is het tijd om naar huis te gaan. Wat een geweldige dag heeft Rick gehad. Samen met zijn beer gaat Rick vast heel lekker dromen. Super wat iedereen gedaan heeft om Rick deze dag te geven, veel dank!

Rick was de baas vandaag maar Rick is ook een baas! #Rickisdebaas

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.