Racoon laat Aletta stralen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De bijzondere wens van Heeswijkse Aletta
03 Juni 2014

                                                                     

Heeswijk Dinther –  Aletta, 18 jaar, lijdt aan een ernstige longziekte en zou niets liever willen dan de band Racoon eens ontmoeten. De muziek van de band staat dicht bij haar gevoel. Ze houdt van de prachtige songteksten, met name het liedje Don’t give up the fight raakt haar in het bijzonder. Op zondag 25 mei zorgde Make-A-Wish Nederland voor een bijzondere ontmoeting tussen de Heeswijkse Aletta en Racoon. De ontmoeting vond plaats tijdens het benefietconcert voor de stichting Jayden in Goes.    

                                                                                              

 
Een wensdag vol verrassingen
‘s Ochtends wordt Aletta samen met haar ouders en haar broers Yorick en Marnix opgehaald door een limousine. Ze gaan een spannende dag tegemoet en vertrekken met onbekende bestemming. Onderweg stoppen ze bij een restaurant dat helemaal gerekend heeft op de komst van Aletta en iedereen geniet van een overheerlijke lunch. Dan wordt er koers gezet richting Goes. Blikvanger op de Grote Markt in Goes is een groot podium dat opgebouwd wordt. Aletta is helemaal in de wolken als ze hoort dat ze ‘s avonds haar favoriete band Racoon gaat ontmoeten. Bij zo’n unieke ontmoeting hoort een mooie outfit. Aletta wordt helemaal in het nieuw gestoken en personal shopper Evelien helpt haar daarbij een handje. Maar het blijft niet alleen bij kleding. In de kapsalon geven twee stylisten zowel Aletta als haar moeder een make-over. In de tussentijd gaan de heren een rondje karten. Goed gekapt en helemaal in een nieuwe creatie wordt er nog een drankje genuttigd op een terasje. Maar dan is het echt zover, het grote moment is aangebroken. Aletta maakt kennis met alle bandleden. Voor zanger Bart heeft Aletta nog een paar speciale vragen die ze nu eindelijk kan stellen. Ze hebben een heel leuk gesprek waarvan Aletta zichtbaar geniet want zoiets maak je niet iedere dag mee!
 
Festival                                                                                                                                 
Broers Yorick en Marnix hebben gezorgd voor uitstekende plaatsen zodat Aletta alles goed kan zien. Als eerste treden Jerusa, Steady New Sounds, ChefSpecial en Nielson op. Dan is het de beurt aan Racoon zelf die ook nog een paar nummers samen met Guus Meeuwis zingt. Het solo optreden van Racoon duurt een uur. En natuurlijk zingt Aletta alle liedjes mee uit volle borst mee! Na afloop van het festival is het helaas tijd om huiswaarts te keren. In de limousine is het lekker nakletsen over een hele mooie en bijzondere dag.
 

Racoon

Van der Valk Goes

Vero Moda 

Kapsalon Schot Goes

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.