Primeur! Make-A-Wish Kids Night in het DeLaMar Theater

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Kids'Night in DeLaMar Theater
20 November 2017

Maandag 20 november vond voor het eerst in de geschiedenis, de Make-A-Wish Kids’ Night plaats in het nieuwe DeLaMar Theater. Het was een feest vol kinderwensen en de premièreavond van de documentaire ‘Een zomer vol wensen’, een diamantvertelling over het werk van Make-A-Wish. Een bijzondere avond, speciaal georganiseerd voor alle 750 aanwezigen, waaronder vrijwilligers, artsen, BN-ers, om hen te bedanken voor het helpen vervullen van de allerliefste kinderwensen. En op die manier kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte positieve energie én hoop te geven voor de toekomst.

 

Première documentaire Make-A-Wish
De Make-A-Wish Kids’ Night is de premièreavond van de indrukwekkende documentaire ‘Een zomer vol wensen’, ingezonden voor de IDFA. In de vorm van een diamantvertelling wordt in de documentaire gefocust op de wensvervulling. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig gepland traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Door de verhalen van de wenskinderen Fauvé, Sem en Richard is de kijker getuige van de enorme impact en kracht die kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigend ziekte ervaren bij het ontwerpen, voorbereiden en vervullen van hun allerliefste wens.

Wensen gaan in vervulling op het podium
Tijdens de avond stonden de kinderen centraal. Wensen gingen in vervulling. Zo trad wenskind Dirk samen met zijn band en zanger Jared op, en zong Maan samen met wenskind Lotte. De vader van wenskind Guusje, Lowie van Gorp, deelde zijn verhaal. Guusje haar wens, een bezoek aan Harry Potter, zou in oktober 2011 in vervulling gaan. Twee dagen voor vertrek is zij overleden. Pia Douweszong voor haar het nummer ‘Mijn leven is van mij’. 

Bekijk de trailer via: https://www.youtube.com/watch?v=Qj3zZCCzDZo 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.