PLUS project voor Make-A-Wish Nederland

terug naar nieuws
Home > Nieuws > PLUS project voor Make-A-Wish Nederland
25 Juni 2016

Een aantal leerlingen van het Stanislas College in Pijnacker mocht dit schooljaar deelnemen aan het pilotproject PLUS. Begin juni presenteerden de leerlingen hun eindresultaat. Een spannend moment na een aantal maanden hard werken. Ouders, klasgenoten en docenten waren aanwezig. De presentaties verliepen goed en de genodigden waren enthousiast over de leuke resultaten.

Zo werd een korte documentaire vertoond over de Tweede Wereldoorlog, vond een Spaans gesprek plaats en kon men genieten van een door de leerlingen zelfgemaakt computerspel. De leerlingen Suzanna, Jasmijn en Ella kozen voor een presentatie over Make-A-Wish Nederland en haalden hiermee zelfs geld op als bijdrage aan nieuwe wensvervullingen:

 

“Wij werden gevraagd voor het PLUS project en we wilden graag een sponsorloop organiseren. We moesten een goed doel uitkiezen en we kwamen op het idee om het voor Make-A-Wish te doen. Suzanna had op de basisschool een spreekbeurt gehouden over Make-A-Wish en dat vonden we allemaal wel een leuk idee, omdat ze de wensen van kinderen uit laten komen. We vroegen informatie aan bij Make-A-Wish Nederland zodat we een PowerPoint aan de klassen konden presenteren over het goede doel en de sponsorloop. Uiteindelijk is de sponsorloop niet doorgegaan, omdat het schooljaar al bijna afgelopen was. We hebben wel de presentatie kunnen doen. Daarbij moesten we laten zien wat we tijdens het PLUS project hebben gedaan. Daarbij hebben we ook nog wat donaties gekregen en dat hebben we overgemaakt. We vonden het erg leuk om meer te weten te komen over Make-A-Wish!”, aldus Suzanna, Jasmijn en Ella.

Make-A-Wish Nederland is Suzanna, Jasmijn en Ella dankbaar voor hun betrokkenheid bij Make-A-Wish Nederland en de mooie donatie die wij dankzij hun geslaagde presentatie mochten ontvangen.

Het verwezenlijken van een droom kan voor de toekomst van een kind een wereld van verschil betekenen. Iedereen kan een kind aanmelden; verpleegkundigen, de ouders, buren, vrienden of een opa of oma van het wenskind. Heb jij een kind in de omgeving die absoluut een mooie wensdag verdient, geef hem of haar op via de volgende link: http://www.makeawishnederland.org/wensen/kind-aanmelden/

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.