Phaedra uit Born nieuwe junior ambassadeur

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Phaedra uit Born nieuwe junior ambassadeur Make-A-Wish
29 Maart 2016

Phaedra van 9 jaar uit Born (Limburg) wil graag haar steentje bijdragen aan de zichtbaarheid van Make-A-Wish Nederland zodat alle kinderen die binnen de doelgroep van Make-A-Wish vallen ook hun allerliefste wens in vervulling kunnen laten gaan. Omdat Phaedra heel enthousiast is en goed kan vertellen, is ze officieel junior ambassadeur van de provincie Limburg en daarmee vertegenwoordiger van Make-A-Wish Nederland. Phaedra komt voor het eerst in actie tijdens het Limburgs Kampioenschap Turnen dat op 2 en 3 april in Meerssen gehouden wordt.

 

In 2015 kwam Phaedra in aanraking met Make-A-Wish Nederland. Ze had toen botkanker en om haar een speciale dag te laten beleven waarop ze weer even helemaal kind kon zijn, heeft een pedagogisch medewerker van het ziekenhuis waar ze in behandeling was, haar opgegeven bij Make-A-Wish Nederland. Films kijken is iets waar ze echt gek op is. Haar liefste wens was om een keer actrice te zijn en dan op tv te komen. Make-A-Wish Nederland vervulde haar allerliefste wens en liet Phaedra schitteren als een échte filmster in de kinderserie CapsClub (NPO3). Phaedra: “Ik voelde mij heel speciaal! Het acteren was super leuk en vooral de limo en make-up vond ik super cool. Daarmee stond ik écht in de spotlight!” Toen de uitzending op 6 maart jl. werd uitgezonden op tv hadden haar ouders een heuse première bij haar thuis georganiseerd voor al haar vrienden en vriendinnen. 

Een (junior) ambassadeur is een vertegenwoordiger van Make-A-Wish Nederland en brengt dan ook, daar waar mogelijk, ons werk onder de aandacht. Daarnaast zet een ambassadeur zich ook in bij landelijke- en regionale activiteiten om geld te genereren. Soms wordt een ambassadeur ook betrokken bij de vervulling van een wens. Niemand kan beter vertellen over de wensvervulling en wat die heeft betekend dan een wenskind zelf. Elke provincie heeft eigen regionale (junior) ambassadeurs. Landelijke ambassadeurs voor Make-A-Wish Nederland zijn o.a. Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.