Party all day!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Ayla danst zich een weg naar haar eigen optreden…
21 Januari 2016

  

Ayla (12) heeft taaislijmziekte, ze houdt enorm van kleding en van muziek; ze wil later graag beroemd worden.

 

Vroeg in de ochtend wordt Ayla verrast door de limousine die voor de deur stopt. De chauffeur rijdt Ayla en haar ouders en zusje Enly naar een plek die zij niet kennen.

 

Hoofdkantoor Coolcat

De deur van de limousine gaat weer open als ze zijn gestopt bij het hoofdkantoor van Coolcat in Diemen. Ayla en haar familie worden ontvangen met koffie, limonade en taart. Van haar belevenissen bij Coolcat maakt Ayla een vlog maken die naderhand zal worden geedit en online te zien zal zijn! Voor de vlog interviewt ze o.a. Coolcat eigenaar Ronald Kahn die even langs komt om de familie te verwelkomen.

Na een rondleiding door de styling afdeling waarin Ayla overal mag komen en alles mag vragen, wordt genoten van een heerlijke, afsluitende lunch.

 

Global Dance Center

De limousine brengt het gezelschap dan naar de dansschool van Shaker: het Global Dance Center. Ayla herkent de dansschool onmiddellijk, want ze kent Shaker van televisie.

Ayla en Enly mogen zelf hun danskleding uitzoeken en hun haar en make-up worden verzorgd door visagiste Fleur. Shaker komt binnen en na een interview voor de vlog krijgen Ayla en Enly een heuse dansworkshop. Ze blijken natuurtalenten te zijn! Ook Shaker is onder de indruk van de dansprestaties.

 

Coolcat shop Amstelveen

Dan is het tijd voor het volgende programma onderdeel. We gaan naar Coolcat in Amstelveen en daar mogen de meisjes ook nog een outfit uitkiezen. Wat een feest en de keuze is moeilijk, er is zoveel moois.

Na afscheid te hebben genomen van de “Coolcat crew” en gekleed in hun nieuwe outfits gaat de familie in de limousinerichting Terneuzen.

 

Str8way in de Paerdestal

Onderweg wordt lekker gegeten bij McDonalds om uiteindelijk aan te komen bij de Paerdestal in Terneuzen. Daar wacht een grote verrassing! Er staan zo’n 30 familieleden en vrienden van Ayla om haar en haar familie op te wachten. Als klap op de vuurpijl is ook de band Str8way aanwezig!

Ze treden op voor het gezelschap en als special guest speelt Ayla mee op haar gitaar. Ze speelt natuurlijk haar favoriete nummer Stairway to Heaven. Iedereen geniet tijdens het optreden van een hapje en een drankje. 

Daarna is het tijd om naar huis te gaan en brengt de limousine hen weer thuis. Ayla is moe van alle indrukken, maar zeer opgetogen over alles wat ze heeft meegemaakt.

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.