Partnership FC Groningen en Make-A-Wish Nederland succesvol afgesloten

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Partnership FC Groningen en Make-A-Wish Nederland succesvol afgesloten
21 Augustus 2015

FC Groningen en Make-A-Wish Nederland zijn in september 2010 een partnerschap met elkaar aangegaan. De stichting is bijna vijf jaar lang maatschappelijk partner van FC Groningen geweest. Om zoveel mogelijk wensvervulling te realiseren werden allerlei initiatieven en projecten ontwikkeld, waaronder het jaarlijkse benefietdiner in Autoborg.

Door dit partnership heeft Make-A-Wish Nederland vele wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte kunnen vervullen. Een resultaat waar FC Groningen en Make-A-Wish Nederland trots op zijn.

 

Make-A-Wish is actief in verschillende landen en daarom zal, als symbolische afsluiting van het partnership, FC Groningen tijdens de Europese uitwedstrijden in de groepsfase van de Europa League met een uiting van Make-A-Wish op de achterzijde van het wedstrijdshirt spelen.

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. Zo maken we de wenskinderen sterker voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.