Opbrengst ludieke kalender dames VV Zevenhuizen voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > VV Zevenhuizen Make-A-Wish Kalender
20 December 2014

De opbrengst van de ludieke kalender van het damesteam van VV Zevenhuizen is op 17 december overhandigd aan Make-A-Wish in het FC Groningen stadion. De dames trokken letterlijk de ‘stoute voetbalschoenen’ aan om op een “humoristische maar spannende manier” geld op te halen voor Make-A-Wish. Met veel succes: deze actie leverde maar liefst €4.250,- op.

"Op een humoristische maar spannende manier geld ophalen voor Make-A-Wish"

 
Kalender
Voor elke maand op de kalender bedachten de dames een originele foto. Linda Douwsma van Douwsies Fotografie begeleidde de fotoshoot op diverse locaties met allemaal hetzelfde thema: "humoristisch, maar spannend", aldus Sianne Alkema van VV Zevenhuizen. 

FC Groningen in de maatschappij
Voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen – Volendam is de cheque overhandigd aan Jeanette Vos, regiocoördinator van Make-A-Wish Drenthe/Groningen. Mick Duzink, manager FC Groningen in de maatschappij, heeft de dames uitgenodigd om deze wedstrijd als VIPs bij te wonen. 

Presentatie kalender
Op 3 december jl. presenteerden de dames de kalender in de kantine van VV Zevenhuizen. Hans Nijland en Michael Kieftenbeld van FC Groningen bezochten de presentatie en brachten een veilingitem mee: een gesigneerd shirt van FC Groningen. 

Het initiatief van het dameselftal van VV Zevenhuizen heeft veel teweeg gebracht in de regio. Ook Lets Shop – Fashion and More en de Carbidboys uit Zevenhuizen werden enthousiast en doneerden een mooi bedrag. De hoofdsponsor van de dames, Twinlife, bood de dames een volledig nieuw voetbaltenue aan, welke ook gepresenteerd werd in de kantine.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.