Onvergetelijk communiefeest voor Mackenzie

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wensvervulling Mackenzie: droom-communiefeest
28 Juni 2017

De 7-jarige Mackenzie uit Berg en Terblijt had als allerliefste wens om van haar communiefeest een feest te maken om nooit te vergeten. Deze wens hebben wij voor haar in vervulling gebracht. Mackenzie lijdt aan neuroblastoom en daardoor staat haar leven momenteel in teken van deze ziekte.

 
 

 

Op 25 mei jl. deed Mackenzie haar communie. Ze zag eruit om door een ringetje te halen. Na de dienst werd ze opgehaald door Saladin, een wit paard, versierd in Mackenzies lievelingskleur roze. Ze mocht op het paard naar huis rijden. Dat was heel bijzonder maar ook wel een beetje spannend.

 

Toen kon het feest beginnen. Het huis van helemaal versierd en op tafel stond een hele grote communietaart met fontein. Deze taart had ze zelf uitgekozen. De gasten ontving Mackenzie vanaf een grote rode troon. Even later kwam PiPoPé om wat gekkigheid uit te halen met de gasten. Dat was lachen, gieren, brullen.

 

Na de barbeque kwam de grootste verrassing, Maastrichts carnanvalsheld Fabrizio kwam wat liedjes voor Mackenzie zingen. Mackenzie genoot met volle teugen.

Tot slot van dit bijzondere communiefeest klonk het lied ‘Let it go’ van Frozen en deden alle gasten hun fonkelsterren aan. Een prachtige en emotionele afsluiting van een communiefeest om nooit meer te vergeten.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.