Nisa uit Den Haag voor 1 dag een echte prinses

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Nisa uit Den Haag voor 1 dag een echte prinses
17 Mei 2015

Afgelopen week ging de wens van de 3-jarige Nisa uit Den Haag in vervulling. Nisa is helemaal dol op Prinsessia, een televisieprogramma over vijf prinsessen die les krijgen op de prinsessenschool Prinsessia. Ze kent alle liedjes en danspasjes. Ze wil een prinses worden en de prinsessen van Prinsessia ontmoeten. Make-A-Wish liet haar wens in vervulling gaan.

 

Door een grote roze limousine wordt Nisa al vroeg opgehaald voor de grote dag. De limousine ligt vol Prinsessia cadeautjes en samen met haar vader en moeder wordt ze in stijl naar de eerste verrassing gereden. Als ze uitstappen staan ze bij het prachtige kasteel Sypesteyn in Loosdrecht. Hier staat jonkvrouw Jessica en haar gevolg, Nisa al op te wachten. Ze krijgt Nisa prinsessen les.

In het kasteel drinken ze kasteelwijn en eten ze een stukje van de prachtige prinsessentaart. Nisa weet precies wat ze wil; taart, een paard en een prinsessenjurk zonder mouwtjes. Natuurlijk wordt dat allemaal geregeld! De jonkvrouw leidt Nisa rond door het kasteel en leert haar hoe ze een glas moet vasthouden en hoe ze een buiging maakt. Dat komt goed van pas als ze later op de dag de prinsessen van Prinsessia begroet. In de geheime gang van het kasteel vindt Nisa de schatkaart. Met de aanwijzingen vindt ze de schatkist in het doolhof. ‘Na elke les, een beetje meer prinses’ dat geldt zeker voor Nisa. Prinses Nisa verdient een diploma, een schat uit de schatkist en een echte Prinsessia jurk. Op naar Plopsa Coevorden, naar Prinsessia.

Wat ziet Nisa er betoverend uit als ze bij Plopsa uit de limousine stapt. Wat een stralende prinses in haar prachtige jurk en wat kan ze goed poseren! Een beetje zenuwachtig is Nisa wel voor de Meet & Greet met Prinsessia, Maar ja, je staat ook niet elke dag tegenover echte prinsessen. Nisa praat volop en de prinsessen zeggen dat Nisa bij hun op school kan komen en de kamer mag delen met Madelief. Er worden mooie foto’s gemaakt en Nisa gaat ook nog samen met haar liefste prinses Roos op de foto. Wat gaat het snel voorbij, wat zijn de prinsessen aardig en wat was het super leuk.

‘IK WIL NOG EEN KEER NAAR DE PRINSESSEN’ 

Bij de voorstelling zit Nisa vooraan, ze zingt en danst alle liedjes mee en af en toe komt er een knipoog en zwaai speciaal naar Nisa toe van de prinsessen. Na afloop bezoeken ze nog wat attracties in Plopsa en rijden ze terug naar Den Haag. Het is toch echt tijd om prinses Nisa naar haar eigen paleisje terug te brengen. Slaap lekker prinses Nisa.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.