Nikki (11) geeft spetterend optreden voor dierbare familie en vrienden

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Welke wens liet Make-A-Wish Nederland in vervulling gaan voor Nikki?
13 Maart 2016

Make-A-Wish Nederland liet haar wens uitkomen. Nikki kan het bijna niet geloven: zit ze écht tegenover haar idool? Angela stelt haar gerust, kletst gezellig en geeft haar allerlei tips. Angela is erg onder de indruk van Nikki's stem en stelt zelfs voor dat ze zich opgeeft voor The Voice Kids. 

 

's Ochtends zit Nikki nog gewoon op school. Ze buigt zich over haar rekensommen als plotseling de deur van de klas opengaat. Nikki kijkt, kijkt nog eens, en krijgt een kleur als ze haar ouders en broertje Pepijn en de vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland ziet. Ze concludeert dat haar wens vandaag in vervulling gaat! Als ze buiten die mooie 'Nikki'-limousine ziet, straalt ze helemaal. Haar klasgenootjes zwaaien haar vrolijk uit. 

Een eigen cd

Haar eerste verrassing is in de Jan Kisjes Studio. Terwijl ze daar van haar taartje smult, hoort Nikki dat ze een eigen cd op mag nemen. Hoe gaaf is dát! Nikki heeft als allerliefste wens om 's avonds een lied te zingen voor al haar dierbaren om hen te bedanken dat ze haar zo steunen. En dát nummer mag ze opnemen. De muzikanten Wilco Lindeboom en Erwin Nijhoff zullen haar begeleiden. Wat spannend! Met elkaar gaan ze de studio in. Er wordt geoefend, bijgeschaafd en gelachen. Fotograaf Nicole en cameraman Joeri leggen alles vast. Wat heeft Nikki een prachtige stem. Iedereen is onder de indruk van haar. Nikki geniet met volle teugen. 

Als alles er perfect op staat, is het tijd om te gaan lunchen. In Restaurant Pillows verwelkomt medewerker Julia het gezin hartelijk. Ze brengt hen naar een feestelijk gedekte tafel. Al Nikki's favoriete gerechten worden geserveerd: verrukkelijke tomatensoep, heerlijke broodjes, lekkere kipnuggets én haar lievelingsbroodjes: worstenbroodjes van Jan de Groot. Die zijn die ochtend speciaal vanuit Den Bosch naar Zwolle gebracht. Wat een verrassing! 

Zangcoach Angela

Terwijl de fotograaf wat mooie plaatjes schiet, komt er iemand speciaal voor Nikki binnen. Het is Angela Groothuizen! Zij gaat Nikki coachen. Wauw! Nikki is beduusd… Zit ze écht tegenover haar idool? Droomt ze niet? Angela stelt haar gerust, babbelt gezellig  en neemt haar mee naar een andere ruimte om allerlei tips te geven. Ook Angela is onder de indruk van haar stem en stelt zelfs voor dat Nikki zich opgeeft voor The Voice Kids. Nikki geniet intens.

Daarna maakt Nikki zich op voor haar volgende verrassing. In de Nieuwe Buitensociëteit zitten haar allerliefste vriendinnen al stiekem te wachten. Wanneer ze elkaar zien is het één groot feest, dat nog groter wordt als dansdocente Ingrid hun vertelt dat ze iets leuks gaan doen. Ze gaan een dans instuderen en mogen die ‘s avonds in het theater opvoeren. Nikki vindt dit helemaal te gek. En weer wordt er geoefend, gegiebeld en veel plezier gemaakt.

De tijd gaat veel te snel. Het is zomaar ‘pannenkoeken-etenstijd’. De limousine rijdt het gezin naar restaurant ‘Holland, meer dan Pannenkoeken’. Terwijl het gezin gezellig eet, wordt het programma van die avond besproken. Want dán gaat haar grote wens in vervulling: een lied zingen voor haar eigen publiek. Er komen wel 100 mensen!

Ster van de avond

Die avond treedt Nikki op in een écht theater: Theater De Carrousel. Het is háár avond!
Nikki zegt:

“Het lijkt wel of ik droom…maar ik droom niet.”

Nikki komt op, samen met Erwin en Wilco. Ze zingt de sterren van de hemel… het is prachtig en ontroerend. Het publiek houdt niet op met klappen. Daarna gaat ze met haar vriendinnen dansen en weer krijgt ze een staande ovatie. Als daarna een compilatie van de opnamen van de gebeurtenissen van die dag wordt vertoond, is de zaal doodstil. Tot slot brengt ze nog een keer haar lied ten gehore. Ze is de ster van de avond! Haar publiek is ontroerd…

Nikki heeft intens genoten van haar dag. Een dag vol mooie belevenissen voor het hele gezin, maar vooral voor Nikki, die een dag van onbezonnen genieten zo goed kan gebruiken.

Jan Kisjes Studio - Dalfsen

Hotel Pillows - Zwolle

Jan de Groot - Den Bosch

Nieuwe Buitensociëteit - Zwolle

HOLLAND, méér dan pannenkoeken - Zwolle

Theater Carrousel - Ommen

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.