Muziek en spektakel voor Lisanne

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Muziek en spektakel voor Lisanne
04 Mei 2015

Lisanne uit Harderwijk is 16 jaar en heeft botkanker. Ondanks deze ziekte is het een vrolijke meid, die zingend door het leven gaat. Make-A-Wish Nederland vervulde haar liefste wens.

Lisanne kreeg een muzikale dag vol verassingen. Zo leerde musicalster Pia Douwes haar de kneepjes van het vak tijdens een masterclass en was Lisanne VIP tijdens de musical: ‘Billy Elliot’. 

 

Tijdens het 2e lesuur wordt Lisanne op school verrast. Het is vandaag haar wensdag! Ze heeft meteen door dat ze met een smoesje naar school is gelokt. Buiten staat een limousine klaar. Na veel omhelzingen en kussen vertrekt Lisanne samen met haar moeder Ilona en broer Ruben richting Bussum. De dag vol verassingen is nu echt begonnen.

Tutten en lekker eten
In Bussum krijgt Lisanne een waardebon aangeboden van een van haar favoriete winkels. Het shoppen kan beginnen en uiteindelijk verlaat Lisanne de winkel met mooie jurkjes, een spijkerjasje en een bijpassende riem. Als klap op de vuurpijl ontvangt Lisanne ook nog een goodiebag van lokale winkeliers. Van shoppen krijg je honger. Tijdens lunchtijd kookt kok Cor heerlijke gerechten volgens het boek: ‘De Voedselzandloper’. Angélique van ‘Samen Lekker Gezond’ heeft heerlijke kokosmakronen en andere zoete hapjes gemaakt. Het gezin krijgt alle recepten mee naar huis. Bij een nieuwe outfit hoort ook een nieuw kapsel en make-up. Make-up Artist Luciënne tovert Lisanne om voor de rest van de dag.

Als een echte artiest
In de middag krijgt Lisanne een masterclass van musicalster Pia Douwes. Samen zingen zij de liedjes “Calm after the Storm” en “Mag ik dan bij jou”. Pia werkt aan zangtechniek, interpretatie en presentatie. Lisanne: “Dat Pia er speciaal voor mij was, was een echte mega verassing”. Dan verschijnen ook de vriendinnen van Lisanne. Het hele gezelschap stapt in de limousine om naar de musical ‘Billy Elliot’ te gaan. Bij de artiesteningang van het Circustheater wordt Lisanne door Pia persoonlijk ontvangen. Ze krijgt een backstage-tour en mag op het nog lege podium staan. Tijdens de musical heeft het gezelschap de beste plaatsen en Lisanne geniet enorm. Kort na middernacht neemt iedereen afscheid van elkaar. Het was een geweldige dag.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.