Mondi Maastricht adopteert wens Saar

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wensvervulling Saar door Make-A-Wish geadopteerd door Mondi Maastricht
03 November 2017

Het verpakkingsbedrijf Mondi Group, vestiging Maastricht, toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de wensadoptie van Saar uit Vierlingsbeek. Saar is 5 jaar en heeft leukemie. Make-A-Wish Nederland vervulde afgelopen zaterdag haar allerliefste wens om zich een keer een echte prinses te voelen.

 

Mondi Maastricht heeft een steunfonds waaruit donaties gedaan worden aan goede doelen. Medebeheerster van dat fonds, Manon Pluymaekers: “Make-A-Whish leek ons een mooi doel. Het doet ons goed om te weten dat we een kind gelukkig kunnen maken dat ernstig ziek is en daardoor het ziek zijn even kan vergeten. Helaas kunnen we Saar niet beter maken maar onze verwachtingen zijn wel dat we haar en haar familie een onvergetelijke ervaring zonder zorgen kunnen bezorgen.”

 

Wensvervulling Saar

Saar werd afgelopen zaterdag thuis opgehaald met een limousine. Na het zien van de knalroze bolide zei ze adrem: "dat is toch helemaal niet middeleeuws?!" Vervolgens werd ze samen met haar broertje en ouders naar Kasteel Maurick in Vught gereden waar ze koninklijk ontvangen werd. Daarna werd Saar omgetoverd tot een heuse prinses en kreeg ze de ‘opdracht’ om naar het zoekgeraakte geld en de uitnodigingen voor het feest van die avond te zoeken. Samen met twee zogenaamde bosfreules slaagde ze daar in. En ’s avonds tijdens het feest straalde Saar van vreugde. En daarmee was voor de twee aanwezigen van Mondi de wensadoptie geslaagd.

 

Wensadoptie

Meer informatie over de wensadoptie is elders op deze site te vinden: http://www.makeawishnederland.org/bedrijven/wensadoptie/

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.