Marilot by Lotte zet zich tijdens Fashion Event in voor Make-A-Wish Nederland

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Marilot by Lotte zet zich tijdens Fashion Event in voor Make-A-Wish Nederland
20 Mei 2015

Onlangs vond voor de vierde keer het Marilot Secret Fashion Event plaats in Eindhoven. Een grote groep fashionista’s verzamelde zich op een sfeervol ingerichte locatie om te genieten van een heerlijke middag fashion, beauty, health & lifestyle. Dit jaar werd er tevens een goed doel gekoppeld aan het Fashion Event. De keuze viel zonder twijfel op Make-A-Wish Nederland!

 

Het Fashion Event was een groot succes. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen heerlijk genieten van alle mooie fashion die voorbij kwam. De show bestond uit een goede combinatie van dans en een modeshow. Bovendien kreeg een vrijwilliger van Make-A-Wish Nederland podium om de aanwezigen te vertellen wat Make-A-Wish Nederland doet en welke impact het vervullen van de allerliefste wens heeft op een levensbedreigend ziek kind en zijn of haar familie. "Een zeer inspirerende en aangrijpende speech", aldus één van de bezoekers.

 

Na de speech konden de aanwezigen armbandjes kopen om hun (nieuwe) outfits compleet te maken. Een gedeelte van de opbrengst kwam ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Dit resulteerde in een mooi bedrag van € 223,17. Dankzij dergelijke giften kan Make-A-Wish Nederland levensbedreigend zieke kinderen even uit de zorgen blijven halen door hun allerliefste wens te vervullen. Dit geeft deze kinderen maar ook het gehele gezin kracht en energie voor de toekomst. Namens alle wenskinderen willen wij de organisatie van dit event dan ook bedanken voor hun steun.

Marilot by Lotte

Meer informatie over deze winkel of het Fashion Event? Ga dan naar: www.bylotte.nl

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.