Make-A-Wish vervult allerliefste wens van Giovanni (10)

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Nederland laat Giovanni stralen.
01 April 2015

De 10-jarige Giovanni uit Den Haag is gek op straaljagers en wil lasergamen met zijn vriendjes. Make-A-Wish Nederland vervulde zijn allerliefste wens en zorgde voor een onvergetelijke dag.

 

Giovanni houdt van snelheid, hij is een echte jongen. Straaljagers zijn wel heel snel en die vindt hij dan ook erg interessant. Hij wil er meer van weten en er ook graag mee op de foto. Daarnaast mist hij zijn vrienden van school omdat hij vaak ziek is. Het liefst zou hij met ze willen lasergamen. Make-A-Wish regelde dat voor hem.

Als de limousine komt voorrijden roep Giovanni hard ‘wow wat groot’. Hij installeert zich op de bank en voelt zich helemaal thuis. De limousine zet koers richting het Nationaal Militair Museum. Dit museum staat vol straaljagers. Giovanni krijgt een rondleiding en krijgt alle weetjes te horen over deze immens grote gevaartes. Hij stelt veel vragen want over een paar weken gaat hij er zijn spreekbeurt op school over houden. Ook mag Giovanni in de simulators zitten en zelf te vliegen.

Na deze indrukwekkende ochtend rijdt de limousine naar de school Van Giovanni. Hier worden zijn vrienden opgehaald en worden meegenomen om te gaan lasergamen in de Bosjes van Pex. De jongens krijgen daar stoere camouflage pakken aan, allemaal een geweer en vertrekken het bos in. Wat zien ze er stoer uit. Giovanni straalt van oor tot oor. Enthousiast rennen de jongens door het bos en schieten erop los. Ik heb nog drie levens roept Gio; dus kom maar op! Na twee uur is het spel klaar en kijken ze terug op een zeer geslaagde middag.

Ongelooflijk dat Giovanni het zo lang volhoudt. Hij heeft genoten. Morgen naar het ziekenhuis voor een nieuwe kuur, daar kan ik uitrusten zegt Giovanni en de hele dag aan vandaag denken.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.