Make-A-Wish Nederland organiseert voor Stijn een spannende dag op het land én in de lucht

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Nederland organiseert voor Stijn een spannende dag op het land én in de lucht
09 Maart 2016 Stijn (14) uit Best droomt ervan om door de lucht te kunnen vliegen en zelf auto te kunnen rijden. Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van ernstig zieke kinderen en heeft daarom Stijns allerliefste wens in vervulling laten gaan. Stijn heeft namelijk leukemie. Samen met zijn ouders, zijn zus Sanne en zijn broer Bas werd Stijn opgehaald voor een dag vol nieuwe, spannende avonturen.
 

Racen op een uitdagend parcours
Om tien uur kwam de limousine voorgereden. Met de hele familie reden ze naar Strijp S in Eindhoven, waar ze met z’n vijven een workshop kregen op de Segway. Dat ging erg behendig en soepel, waardoor het parcours steeds moeilijker gemaakt kon worden. Tijd voor een lunch bij de Mc Donalds, waarna opnieuw de limousine voor kwam rijden. Na een korte rit rolde Stijn van de ene auto in de andere. Een belangrijk onderdeel van zijn liefste wens was namelijk rijden in een auto, waarbij hij dan ook echt zélf mocht schakelen. Nou, dat werd geregeld! Met zijn vader, zijn broer en zijn zus op de achterbank maakte Stijn het parcours onveilig door flink te slippen en te tollen met de auto. Erg gaaf!

Vliegen door de lucht
Als grote verassing kwam daarna nogmaals de limo, ditmaal met een buitenlandse bestemming. Rond half vier arriveerden Stijn en zijn familie op het vliegveld in Grefrath. Na een aantal instructies mocht Stijn met de piloot het vliegtuig in en uiteindelijk heeft hij zelf nog mogen vliegen. Op zo’n mooie dag de lucht in? Dat kan bijna niet beter! Na het vliegen kwamen Stijn en zijn familie weer bij elkaar om vervolgens lekker een pizza te gaan eten. Als verassing mocht Stijn in het restaurant ook nog eens zijn eigen pizza maken. Tijdens het eten werd iedereen helemaal bijgepraat over zijn bijzondere belevenis. Daarna kwam de limousine voor de laatste keer voor rijden, het is tijd om weer naar huis te gaan. Gelukkig is dat niet heel erg, want een dag met zoveel verschillende nieuwe dingen is toch ook wel een beetje vermoeiend!

Aan het eind van de dag is de balans opgemaakt, wat was nou echt het allerleukst? Met een glimlach van oor tot oor is het voor Stijn praktisch onmogelijk om een ding te kiezen: alles was zo ontzettend leuk en de dag vloog veel te snel voorbij! Dat is waar Make-A-Wish het voor doet: de allerliefste wens van kinderen vervullen om hen in plaats van patiënt echt kind te laten zijn. Deze wensvervullingen geven het kind én hun familie kracht en hoop voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.