Lights on, camera ready...action!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Lights on, camera ready...action!
23 Juli 2016

Een spannende film maken is niet niks…laat staan het spelen van de hoofdrol. Speciaal voor Tami werd een script geschreven en als volleerd acteur heeft hij zich goed voorbereid. Wendy van Dijk heeft zelfs speciaal een videoboodschap opgenomen om hem succes te wensen. Dit is zijn droom die uitkomt! 

 

Eindelijk is het zo ver. Tami doet auditie voor de film Dummie de Mummie. Tijdens zijn auditie is de regisseur er snel uit, Tami moet de hoofdrol spelen! De vader van een andere kandidaat pikt dit echter niet en zint op wraak. Samen met een handlanger ontvoert hij Tami in een bestelbusje tijdens een voetbalpartijtje met zijn broers. Gelukkig hebben omstanders de ontvoering gezien en snel schakelen ze de politie in.

De ontsnapping
De boze vader houdt Tami gevangen in een loods, zodat hij niet op tijd op de filmset kan verschijnen. Maar de politie heeft het bestelbusje al snel in het vizier en weten de ontvoerders op te pakken. Ondertussen weet Tami zichzelf los te maken. Maar hoe moet hij nou naar de set? Hij rent de loods uit en ziet tot zijn verbazing en geluk een Bugatti staan die hem nog net op tijd naar de filmset kan brengen. Daar aangekomen nog eenmaal het script doorlezen, snel de visagie in en dan…actie!

Wat een dag! Maar hij is nog niet afgelopen. Na de opnamen staat bij Theater De Kring ineens een limousine klaar om Tami en zijn familie naar Orangerie Mattemburgh te brengen voor een lekkere afsluitende lunch.

Regisseur: Jaco

Camera: Ariëlla, Semra en Charlisha

Theater de Kring

Orangerie Mattemburgh

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.