LEGO-fan Jordan (6) beleeft de dag van zijn leven

terug naar nieuws
Home > Nieuws > LEGO-fan Jordan (6) beleeft de dag van zijn leven
14 September 2016
Bij de 6-jarige Jordan, een strijdlustige en vrolijke jongen uit Dordrecht, werd dit voorjaar een vorm van lymfeklierkanker geconstateerd. Sinds de diagnose heeft Jordan een serie behandelingen ondergaan. Dinsdag 13 September jl. stond echter in het teken van genieten en kind zijn. Op die dag vervulde Make-a-Wish Nederland zijn liefste wens; een LEGO verassingsdag. 
 
Om 6 uur ’s ochtends stond Jordan al naast zijn bed. Vandaag was zijn Wensdag! Vanaf half acht stond hij op de uitkijk op het balkon. Even na 9 uur werd hij dan eindelijk opgehaald door een witte limousine met op de zijkant van de indrukwekkende wagen legopoppetjes en heel groot zijn naam.  In de limousine vertrokken Jordan en zijn familie naar de Bonte Bouwplaats in Delft, waar hij onder begeleiding van een LEGO expert kon bouwen en spelen zoveel hij wilde, samen met zijn 4-jarige broertje. 
 
Na de lunch in de heerlijke koele limousine ging de reis richting Rotterdam. In het Plaswijckpark heeft hij zijn ogen uitgekeken.  Met de zomerse temperaturen in deze septembermaand waren het zwembad en de boottocht favoriet; heerlijk bijkomen van de opwinding eerder deze dag. 
 
De dag werd afgerond met frietjes om de honger te stillen, waarna de limousine het gezin weer terugbracht naar Dordrecht.  Volgens zijn moeder was het een geweldige dag: “Het was heerlijk om Jordan zo te zien genieten!”.  Jordan nam afscheid van zijn Make-a-Wish begeleiders met de heel oprechte verzekering dat ze “altijd nog een keer langs mogen komen.”
 .
 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.