Kleding inzameling Sympany

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Kleding inzameling Sympany
22 Oktober 2014
 

Sympany heeft bij een groot aantal gemeentes een aanvraag gedaan voor een huis-aan-huis textielinzamelactie namens Make-A-Wish Nederland. Een deel van de opbrengst is dan ook voor Make-A-Wish Nederland. We hopen door deze actie nog meer wensen te kunnen vervullen.

Sympany is een erkende fondsenwervende instelling en voert het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Sympany zamelt jaarlijks zo’n tien miljoen kilogram textiel in via textielcontainers en huis-aan-huis inzamelacties. Het textiel en de opbrengst uit de verkoop komt ten goede aan ontwikkelingsprojecten in zuidelijk Afrika (Angola, de Democratische Republiek Congo en Malawi) om de zelfredzaamheid van deze mensen te vergroten.

Indien u naast een reeds geplande huis-aan-huis textielinzameling in uw gemeente ook in actie wilt komen voor Make-A-Wish Nederland door het inzamelen van kleding c.q. textiel, verzoeken wij u vriendelijk vooraf contact met de receptie van Make-A-Wish Nederland op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor het op afspraak bij u laten langs halen van textiel.  Bij minimaal 10 vuilniszakken kan Sympany deze vervolgens kosteloos bij u ophalen. Hiervoor zal een afspraak met u worden ingepland.

Voor meer informatie over Sympany, kijk op: http://www.sympany.nl/ 

Heb je specifiek vragen over de kledinginzameling voor Make-A-Wish Nederland? Stuur een e-mail naar: maw@kledinginzameling.org

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.