Kinderen van Dak maken liefste wens waar

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Kinderen van DAK in actie voor Make-A-Wish Nederland
01 April 2016

De inspanningen van de kinderen van Dak hebben zich uitbetaald. Samen zamelden ze maar liefst 7500 euro in en daarmee kan Make-A-Wish Nederland weer een liefste wens vervullen. 

“Iedereen heeft het recht om te dromen en elk kind verdient het om zijn of haar wens te zien uitkomen”, aldus Dak kindercentra.  

Alle kinderen en pedagogisch medewerkers van de 60 kindercentra in Den Haag en omstreken hielpen de afgelopen weken mee. 

 

Samen organiseerden ze diverse creatieve, bijzondere en leuke activiteiten om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Zo werd een tijdelijk afhaalrestaurant geopend, zijn er prachtige zelfgemaakte kunst- en bloemwerken verkocht en werd een centrum omgetoverd tot een Wellness oord.

Maar daar bleef het niet bij. Op alle mogelijke manieren werd geld ingezameld. Kinderen mochten op de foto met de Paashaas, ouders schoven aan bij een Paasontbijt, kinderen verkochten zelfgemaakte cupcakes, er werd een ‘Afscheid van de Winter’ feest georganiseerd en er werden ook nog flessen ingezameld. 

Make-A-Wish Nederland mocht aanwezig zijn bij de opening van de kleding- en speelgoedbeurs die door Pien Dak georganiseerd werd. Samen met een aantal kinderen knipte een vrijwilliger het lint door, waarna een succesvolle verkoop volgde. Tijdens de beurs vond ook een muzikaal mini-concert plaats en werden onder andere zelfgemaakte koekjes en cakejes verkocht.

Op vrijdag 1 april werd namens Dak kindercentra de cheque overhandigd door Willeke Briedé. Zij nam die dag ook afscheid als bestuurder. Het was de wens van Willeke Briedé om alle Dak kindercentra in actie te laten komen voor Make-A-Wish Nederland en hiermee een nieuwe wensvervulling mogelijk te maken.

Make-A-Wish Nederland is alle kinderen, ouders, pedagogisch medewerkers, unit managers en alle andere betrokkenen van Dak kindercentra enorm dankbaar voor hun enthousiasme, inzet en bijdragen om het verschil te helpen maken!      

Hoofdfoto gemaakt door Jim Gregory en boeket door THEUN & bloemen

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.