Jorien ter Mors zet zich in voor regio Overijssel!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Jorien ter Mors - Regio Overijssel - Make-A-Wish Nederland
05 Maart 2015

Vertel eens iets over jezelf?

“Toen ik 11 was ben ik begonnen met schaatsen. Na twee jaar shorttracken ben ik doorgestroomd naar Jong Oranje. Vanaf dat moment ging het alleen maar beter met mijn carrière. Inmiddels heb ik al zoveel mooie momenten mogen meemaken. Zoals afgelopen jaar, toen ik Europees kampioen shorttrack werd. En natuurlijk de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi. Olympische Kampioen op de 1500 meter én de ploegenachtervolging langebaan. Wauw! Mijn droom werd werkelijkheid.”

 

Wat is je functie bij Make-A-Wish Nederland en wat houdt deze functie precies in?

“Ik ben Regioambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Ik ben aanwezig op speciale moment waar zij mij voor uitnodigen en wat past binnen mijn schema met trainingen en wedstrijden. Ik hoop op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Make-A-Wish.”

“Dreams come true!”

Hoe ben je bij Make-A-Wish Nederland terecht gekomen?

“Mijn zus heeft ooit een wensvervulling gekregen bij Make-A-Wish Nederland. Dit was geweldig. Toen ik de prijs sportvrouw Overijssel won, heb ik deze prijs  gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland. Tijdens de Spelen heb ik door het winnen van de gouden medaille mijn droom waargemaakt. Ik wilde graag iets terug doen voor mijn medemens en dacht direct aan Make-A-Wish Nederland, ik wilde me aan hen verbinden! Op deze manier wil ik met kinderen een levensbedreigende ziekte helpen bij het vervullen van hun wens. Ook deze droom is inmiddels uitgekomen.”

Wat geeft jou de drive om voor Make-A-Wish Nederland werkzaam te zijn?

“Er is niks mooiers dan een wens te kunnen vervullen. En in het bijzonder van kinderen met een levens bedreigende ziekte. Ik weet zelf wat de waarde is van het vervullen van je wens. Er is niks mooiers dan dat!”

Jouw mooiste Make-A-Wish moment?

“Ik ben nog niet zo lang bij Make-A-Wish  Nederland betrokken en heb hierdoor me nog maar twee keer me kunnen inzetten voor de stichting. Ik hoop in de toekomst betrokken te kunnen zijn bij het laten uitkomen van allerliefste wensen voor wenskinderen. Dat lijkt me echt een ultiem moment om bij te kunnen dragen aan de vreugde die er zal zijn bij het volbrengen van een wens.”

Als ik Make-A-Wish Nederland moet omschrijven in drie woorden..

“Dreams come true!”

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.