Jente (11) beleeft een geweldige dierenverrassingsdag

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Jente (11) beleeft een geweldige dierenverrassingsdag
06 Mei 2017

Tijdens de meivakantie beleefde Jente (11) haar wensvervulling. Jente is dol op dieren, al zolang ze zich kan herinneren!

Samen met mama Nanette, oma Gerda én haar liefste vriendinnetje Juultje reizen zij in de knalroze rolstoellimo richting Hondenpension De Lindenberg.

Terwijl chauffeuse Eveline het gezelschap veilig naar hun bestemming brengt, geniet het gezelschap van de meegenomen DVD's en drankjes.

 

Hondjes, hondjes, hondjes

Bij de poort van De Lindenberg hangt bij aankomst een welkomstbrief voor speciale gast Jente! In het hondenpension mag Jente een kijkje achter de schermen nemen en zal ze zien wat er zoal bij de verzorging van de honden komt kijken. Het is meivakantie, dus het is tóp druk en dat vindt Jente wel leuk, want hoe meer hondjes, hoe beter! 

Wat ze niet weet is dat ondertussen haar eigen hondje Muttley is opgehaald, stiekem het hondenpension is ingeloodst en op één van de uitlaatvelden bij de andere hondjes is geplaatst. Jente wordt rondgeleid en zodra ze het uitlaatveld nadert roept ze: “Kijk, dat lijkt Muttley wel … het ís Muttley!” Ook Juultje is niet meer weg te slaan. Ze mogen met een paar lieve, kleine hondjes knuffelen en een kijkje nemen in de ruimte waar de honden worden gewassen en geföhnd. Bij het afscheid krijgt Jente van eigenaresse José een tas vol verrassingen voor haar hondje, dus voor Muttley is het vandaag ook feest.

Nuggets!

Tijd voor een warme hap bij de KFC in Breda: Jente's favoriete kipnuggets! Jente komt regelmatig bij deze vestiging van KFC, maar nu is er speciaal voor haar een tafel gereserveerd en liggen er voor de meisjes placemats klaar. En zelfs Muttley mag gewoon mee naar binnen….!

Er wordt lekker gesmuld en met mama samen een ijsje gegeten tot het tijd wordt om huiswaarts te gaan. Daar wacht een laatste verrassing: het huis is opgesierd met ballonnen!

Ze hebben allemaal heel erg genoten en hebben alle zorgen even achter zich kunnen laten.

Reactie van Jente: ze heeft heel veel mooie dromen gehad de nacht na haar wensvervulling, het was een heel fijne dag, vol met mooie verrassingen.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.