Jasper rockt in videoclip Mooi Wark

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Mooi Wark
04 April 2015 Op 31 maart heeft Make-a-Wish Nederland de allerliefste wens van Jasper (14) vervuld. Jasper uit Westerbork heeft een levensbedreigende ziekte maar deze dag stond in het teken van zijn wens: het opnemen van een videoclip met zijn idolen van de rockband Mooi Wark.
 
“Dat kan harder!” roept Jasper over de set, oog in oog met zijn idolen van Mooi Wark.
Overdonderd door het in vervulling gaan van zijn grote wens, was Jasper de held van de dag. In eerste instantie vond hij het toch best spannend, maar tijdens het eten van een ‘Mooi Wark taart’ vuurde Jasper zo’n 30 vragen op de band af. In een speciale outfit werd de videoclip opgenomen. De drummer van de band was de boef en Jasper de grote held: de politie. Gewapend met een politiepet en handboeien was hij de boef te slim af. Zijn zusje Lisa (13) regisseerde de videoclip met veel succes.

Ook ’s middags stond in het teken van het boerenleven. Jasper kreeg een stoomcursus ‘boer zijn’ op de boerderij en was zelfs getuige van de geboorte van een kalfje. Het voeren en melken van de koeien en het rijden op een tractor maakte de dag voor Jasper helemaal compleet. Voldaan van alle indrukken valt hij nog voor het dinerbuffet in de limousine in slaap. Volgens de moeder van Jasper is de wensvervulling van Jasper een “herinnering voor het leven”.

Al meer dan 5.700 wensen vervuld
Make-a-Wish Nederland vervulde de allerliefste wens voor Jasper. Jasper was een dag geen patiënt, maar stond deze dag op een positieve manier in de belangstelling. Het vervullen van zijn allerliefste wens heeft op Jasper een magisch effect.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.