Ik ga nu een droomwens voor mezelf in vervulling brengen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Ik ga nu een droomwens voor mezelf in vervulling brengen
02 Juli 2014

Het mogelijk maken van het vervullen van wensen is veelal de belangrijkste motivator om mee te doen. Zo ook in het geval van de 47-jarige Van der Weert. In haar vriendenkring was een ziek kind en op die manier kwam ze met Make-A-Wish in aanraking: “Ik ga nu een droomwens voor mezelf in vervulling brengen om met de opbrengst zoveel mogelijk wensen te kunnen vervullen.” Binnen de familiekring is er iemand met diverse vormen van kanker, maar met zijn doorzettingsvermogen en door veel te wandelen houdt hij zich fit: “We lopen nu sinds een jaar en hangen op de bank kan altijd nog. Wandelen is prachtig. Het bevalt goed en na de Vierdaagse zullen we zeker door blijven lopen.”

Van der Weert werkt in de kinderopvang en is daar druk met het werven van sponsors. Uiteraard wordt hiervoor ook Facebook ingezet. Ook via de site van de Vierdaagse kan ze gesponsord worden. http://www.devierdaagsesponsorloop.nl/index.php/component/comprofiler/userprofile/1342

Maar het komt ook op andere manieren tot stand. Zo heeft haar zus bij haar bedrijf, Kapsalon Vos in Klazienaveen, een pot op de balie staan om kleingeld in te zamelen. Verder probeert haar zoon bij de plaatselijke supermarkt waar hij werkt te regelen dat de opbrengst van de statiegeldbonnetjes voor een bepaalde periode gedoneerd worden aan Make-A-Wish.

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.