Ik barst van geluk!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Marike is vrijwilliger bij Make-A-Wish NL in Limburg.
25 Januari 2017

Ik hoor de sneeuw kraken onder mijn snowboard, voel de zonnestralen op mijn gezicht en terwijl ik om me heen kijk naar dit prachtige plaatje, barst ik haast van geluk. Dit is voor mij een ultiem geluksmoment, zo’n bijzonder moment waarin alles perfect samenvalt en waar ik deelgenoot van mag zijn. Ik voel me blij en gezond. Een stukje verderop zie ik een kind van de slee vallen in de sneeuw en met een grote glimlach weer opstaan en verder gaan. Dat wens je toch ieder kind toe.

 

Helaas weet ik door mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland dat dit niet ieder kind gegeven is. Jaarlijks krijgen zo’n 1.200 kinderen te horen dat ze levensbedreigend ziek zijn. Als je dit bericht hoort, stort je wereld in en wordt je leven beheerst door je ziekte. In zo’n periode zijn de geluksmomenten waardevoller dan ooit. Even kunnen genieten is zo nodig om de moed erin te houden. En dat is waar Make-A-Wish Nederland een rol in kan vervullen.

Ik ben zo trots op ons team van vrijwilligers in Limburg! 

Goed luisteren naar de allerliefste wens van het kind en deze op maat vervullen, laat het kind en het gezin weer samen genieten en laat alle andere zorgen naar de achtergrond verdwijnen. Als ik daarover nadenk ben ik zo trots op ons team van vrijwilligers in Limburg. Wij met z’n allen maken deze mooie geluksmomenten mogelijk die een gezin kracht geven voor hun toekomst.

 Ons werk is zinvol en verrijkend

Omdat ik in mijn nabije omgeving gezien heb wat de impact van een wensvervulling is en ik ook graag het verschil wil maken om het leven van deze kinderen weer meer kleur te geven, ben ik vrijwilliger geworden bij Make-A-Wish. Dat iedere vrijwilliger bewust kiest om een deel van zijn vrije tijd aan dit goede doel te besteden, schept een band en geeft een gevoel van saamhorigheid. En allemaal doen wij het voor die twinkel in de kinderoogjes. En ook een beetje voor onszelf, want het is zinvol en verrijkend en het zet je ook weer met beide benen op de grond.

Oeps, over met beide benen op de grond gesproken, ik was even zo in gedachten dat ik bijna onderuit ging met mijn snowboard. Maar niks of niemand kan mijn geluksgevoel van vandaag nog wegnemen en ik ga er nog lang van nagenieten.


Help jij ons mee?

Voor het mogelijk maken van wensvervullingen voor deze kwetsbare groep, hebben we dringend hulp nodig! Voel jij je net zo betrokken bij zo’n mooi doel als Make-A-Wish Nederland als ik? Solliciteer dan naar de functie van vrijwilliger fondsenwerving in regio Limburg of naar de functie van coördinator fondsenwerving in regio Limburg.


Over Marike:

Marike (50) woont in Maastricht met haar man en twee zonen. Ze is Coördinator van de marketinggroep Limburg van Make-A-Wish Nederland en heeft daarnaast een adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid.

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.