Hope, de stralende prinses

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Hope, de stralende prinses
25 April 2017

Kasteel Groevenbeek in Ermelo ligt er mooi bij op woensdag 19 april. Het is nog vroeg, de vogeltjes fluiten. Lakei Pierre en hofdame Camilla zijn al druk in de weer want alles moet spik en span zijn. Vandaag komt Hope namelijk haar prinsessendiploma halen. Hope (7) heeft veel meegemaakt door hartproblemen en haar liefste wens is om als prinses stoere dingen te doen en vooral ook als prinses wakker te worden en ontbijt op bed te krijgen. Nou, laat dat maar aan lakei Pierre en hofdame Camilla over; wat hebben ze er een zin in!

Dan komt Hope in stijl aan in een grote roze limousine. Samen met mama, papa en broer Levi (11). Ze wordt na aankomst prachtig opgemaakt en ze krijgt een koninklijk kapsel en kijk, Hope mag haar zelf ontworpen prinsessenjurk aan; een beeldige roze jurk met lange zwarte sleep.

 

Hofdame Camilla leert Hope hoe een prinses lintjes doorknipt, hoe ze moet eten als er heel veel bestek ligt, hoe een echte prinses loopt, praat en drinkt met het pinkje omhoog. Bovendien kan ze lakei Pierre alles laten doen wat ze wil. Drankjes halen, 20 keer opdrukken: "…Oef!". Hope lacht en geniet.

Na de lunch is het tijd om paardrijkleding aan de trekken voor een rit over het landgoed. Lakei Pierre wil ook mee, maar dat kan niet omdat hij wat te zwaar is voor het paard. Wat een mop. Bij terugkomst staat er een heus blazoen in de tuin om op te schieten met een handboog. Uitleg is niet nodig, want Hope heeft het vaker gedaan. Ze schiet de ene na de andere ballon stuk. Ook broer Levi kan het goed, maar Hope is de winnaar. Wat een stoere prinses! Plots horen ze hoefgetrappel en er rijdt een prachtige Assepoesterkoets voor. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Hope maakt vervolgens een rit door de omgeving.

Teruggekomen op het kasteel zijn de opa's en oma's gearriveerd; ze zijn uitgenodigd voor het diner. Twee enorme pizza's van wel een halve meter doorsnede staan op het menu. Het dessert is een prachtige prinsessentaart. Het is bijna zonde om aan te snijden, zo mooi. Na het eten is prinses Hope erg moe. Iedereen krijgt een dikke pakkerd en lakei Pierre draagt haar naar de roze versierde torenkamer waar Hope's prinsessen slaapjurk en zelf ontworpen warme sokken klaarliggen. Tijd om te gaan slapen.

De volgende ochtend wordt er een heerlijk super-de-luxe ontbijt op bed bezorgd, zoals Hope zich had gewenst. Het gezin geniet met volle teugen van het kasteel en de prachtige omgeving. Die dag onderneemt Hope nog van alles, zoals het bouwen van een hut en spinnen zoeken. Hope is echt een stoere stralende prinses!

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.