'Het lijkt hier wel één grote speeltuin!'

terug naar nieuws
Home > Nieuws > John DAF Trucks Make-A-Wish december 2016
14 December 2016

John glundert wanneer twee grote DAF trucks hem staan op te wachten op de proefbaan. John is 16 jaar en heeft een stofwisselingsziekte. Dat weerhoudt deze kanjer echter niet van een fantastische proefrit in twee machtig mooie trucks. Dit is zijn dag!

Het is nog vroeg en koud op 2 december als John 's-ochtends wordt opgehaald. Bij het zien van de limousine verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Wat gaan we doen vandaag? Dat is een verrassing… John weet niet dat Make-A-Wish op het punt staat zijn liefste wens in vervulling te laten gaan.

 

Quad rijden

De eerste rit brengt John naar Watergoed in Valburg. Na de nodige uitleg is het zover, John gaat met zijn hele gezin quad rijden. John heeft zelf een quad maar die kan niet wat de quads hier wel kunnen. Door de modder! John draait z’n hand er niet voor om. Daarna is het tijd op wat op te warmen. Nat en vies maar voldaan wordt de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch.

DAF Trucks

Daarna wordt koers gezet naar Eindhoven. Samen met zijn vader en broer Erik (17) deelt John een grote passie voor de DAF truck. Zijn liefste wens is dan ook een bezoek te mogen brengen aan de DAF fabriek. In de DAF fabriek wordt het gezin warm ontvangen en na een film over het bedrijf stapt iedereen in een treintje dat hen langs de productielijn voert. Een erg indrukwekkend proces. John zet thuis ook graag vrachtwagens in elkaar, maar dat zijn veel kleinere modellen!

Kijken naar vrachtwagens is al leuk maar erin rijden is nog leuker...     Op de proefbaan staan 2 trucks op John te wachten. Iedereen mag een rondje meerijden, en nog een, en nog een. en nog een. Ze krijgen er geen genoeg van!

Pizza eten

Als het al lang donker is wordt het tijd om de DAF weer te verruilen voor de limousine. Iedereen heeft ook wel trek gekregen. En dat komt mooi uit, want bij pizzeria Valentio in Veenendaal staat het personeel John en zijn familie al op te wachten. Hier wordt deze fantastische dag afgesloten met zijn lievelingspizza.

Het kan niet op

John wordt in het voorjaar van 2017 uitgenodigd voor de sponsordag van Team Tilburgspacks. Dit Dakar team is op dit moment op weg naar de Dakar rally in Zuid-Amerika. Deze gaat begin januari 2017 van start. Het Team Tilburgspacks rijdt met, je raadt het al, een DAF Truck! Op de sponsordag mag John kennis maken met het Dakar team, mag hij de Dakartruck van dichtbij bekijken en misschien mag onze kanjer er dan wel een stukje in rijden...

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.