Herinnerings- en wensboom op Herdenkingspark Scholtenhagen Haaksbergen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Herdenkingspark Haaksbergen
26 November 2015

De wens of boodschap kan bijvoorbeeld de naam van een overleden dierbare zijn, een mooie herinnering of gedachte of een wens. De opbrengst van deze herinnerings- en wensboom gaat naar Make-A-Wish Nederland, een organisatie die de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan.

 

De familie ter Haar, eigenaar van Herdenkingspark Scholtenhagen, wil met deze boom graag letterlijk en figuurlijk een ‘lichtpunt’ neerzetten in Haaksbergen in deze donkere dagen voor kerst. Een herinnering of wens in de boom hangen kan vanaf zondag 13 december van 16.30 tot 19.30 op Herdenkingspark Scholtenhagen aan de Scholenhagenweg 41 in Haaksbergen.

Opbrengst kerstballen naar Make-A-Wish

Het park is dan sfeervol verlicht en er wordt gezorgd voor een warm drankje en mooie muziek. Ook is er gelegenheid om een doorzichtige kerstbal met bijpassend kaartje te kopen voor een wens of herinnering. De bal beschermt de wens of herinnering tegen gure weersomstandigheden en de opbrengst van € 2,50 per bal gaat geheel naar Make-A-Wish Nederland. Deze ballen zijn ook gedurende de hele periode dat de boom er staat te koop op het herdenkingspark. Onder de houten overkapping die op het park staat kunt u in de daarvoor bestemde box uw bijdrage doneren, een bal met kaartje pakken en uw wens ophangen in de boom. Het is overigens niet verplicht om uw wens of herinnering te verpakken in een kerstbal, u mag deze er ook zo of op eigen wijze verpakt in hangen. Tevens is het mogelijk een kaarsje aan te steken i.v.m. de Wereld Lichtjes Dag.

Nieuwjaarsvuur

We willen u er graag op wijzen dat u, behalve de hoofdingang van het park, ook het kleine poortje dichtbij de overkapping kunt gebruiken voor toegang tot het park en tot de boom. Op zondag 3 januari wordt de herinnerings- en wensboom weer weggehaald van het park en zullen alle wensen en herinneringen uit de boom worden toegevoegd aan het Nieuwjaarsvuur, dat om 20.00 uur op het Herdenkingspark ontstoken zal worden. Belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.