Groot geel mysterie ontrafeld: reuze -badeenden geplaatst door VakantieVeilingen voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Groot Mysterie ontrafeld: Who Let The Ducks Out?
02 November 2017

Her en der in het land doken ze gisteren plotseling op: gigantische, gele badeenden. Van de Amsterdam Foodhallen tot Toverland: waar ze vandaan kwamen bleef onduidelijk. De enige hint? Dat was de site www.wholettheducksout.nl die op een medaille stond die de eenden droegen. Op deze site liep een klok af tot aan de ontknoping. De badeenden blijken een actie te zijn van VakantieVeilingen, de veilingsite om alles uit je vrije tijd te halen, voor Make-A-Wish Nederland. 

 

Draag een (st)eendje bij
Met deze actie vraagt VakantieVeilingen aandacht voor Make-A-Wish Nederland. Op de website van VakantieVeilingen zijn verschillende unieke arrangementen beschikbaar waarvan al het opgebrachte geld ten goede komt aan Make-A-Wish. Zo kunnen mensen zelf een (st)eendje bijdragen door onder meer te bieden op een dag meelopen bij de leeuwenwelpjes in de Beekse Bergen, of een figurantenrol in Moordvrouw. De hoogste bieder wint zo niet alleen deze unieke veiling, maar het bedrag komt ook nog eens ten goede aan Make-A-Wish. Bij alle andere veilingen op de site krijgen bieders de mogelijkheid eenvoudig één euro te doneren.

Langdurige samenwerking
De eendjesactie markeert het begin van een langdurige samenwerking tussen VakantieVeilingen en Make-A-Wish. Hanneke Verburg, directeur Make-A-Wish Nederland: “Make-A-Wish krijgt geen subsidie om dit belangrijke werk te kunnen doen. Samen met VakantieVeilingen kunnen we het onmogelijke onvergetelijk maken. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer hoop en kracht geeft en blijvend impact heeft.” Eline de Vor, brandmanager bij VakantieVeilingen voet daaraan toe: “Wij zetten ons dag in dag uit in om Nederland eropuit te sturen, nieuwe avonturen aan te gaan. Ik realiseer me dat dit zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom dragen wij graag ons (st)eendje bij voor deze kwetsbare groep mensen en het mooie initiatief dat Make-A-Wish hiervoor vervult.”

Zelf bijdragen
De bijzondere veilingen staan live tot 14 november 2017: http://bit.ly/2ipSduF

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.