Goede Doelen Yoga geeft kracht

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Goede Doelen Yoga geeft kracht
31 Januari 2016

Op zaterdag 30 januari vond de ‘Goede Doelen Yoga’ voor Make-A-Wish Nederland plaats. Een persoonlijk en vrijwillig initiatief van yogadocenten Melita Hoefnagel (www.yogavoorieder.nl) en Manon Weimar (www.vionte.nl), geïnspireerd door Wereld Yoga Dag. Melita en Manon wilden deze keer graag een goed doel voor kinderen in Nederland omarmen en kozen zodoende voor Make-A-Wish Nederland.

Maar liefst 37 yogi’s namen deel aan deze ontspannende en inspirerende yogabelevenis in ‘het Nutshuis’ te Den Haag, dat hiervoor haar prachtige Commissarissenzaal belangeloos beschikbaar stelde.

 

Voor aanvang vertelde vrijwilliger Els Driedonks iets over de missie van Make-A-Wish Nederland en werd een gedicht voorgelezen over kracht, het thema van deze ‘Goede Doelen Yoga’.

Na afloop bood ‘Juni Café in Het Nutshuis’ heerlijke kruidenthee & muntwater aan en ontvingen alle yogi’s een goed gevulde goodie bag met producten van Yogisha, Yoga Specials, LUSH, Healthy People, Albert Heijn Torenstraat Den Haag, Wendy Magazine en Weleda.

Naast de innerlijke kracht die de ‘Goede Doelen Yoga’ iedereen gaf, werd maar liefst € 824,80 ingezameld om ook kinderen met een levensbedreigende ziekte kracht te geven. Een geweldig bedrag waarvoor wij zeer dankbaar zijn en waarmee wij het verschil voor deze kinderen kunnen maken.

Make-A-Wish Nederland bedankt Melita en Manon voor dit prachtige initiatief, hun betrokkenheid en enthousiasme. En alle yogi’s voor hun deelname en hartverwarmende steun om nieuwe wensvervullingen mogelijk te maken.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door: Het Nutshuis, Drukkerij De Swart Den Haag, Juni Café in het Nutshuis/Juni Lekkernijen, Yogisha, Yoga Specials, LUSH, Healthy People, Albert Heijn Torenstraat Den Haag, Wendy Magazine en Weleda.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.