Glazen Huis Vledder haalt duizenden euro's op voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Glazen Huis Vledder Make-A-Wish
16 December 2014

Het Glazen Huis in Vledder heeft afgelopen weekend maar liefst 7178,20 euro opgehaald voor het goede doel. Make-A-Wish is dit jaar één van de goede doelen en het grootste deel van de opbrengst komt dan ook ten goede aan de stichting. Drie DJ’s lieten zich vrijdag voor 54 uur opsluiten. Zondagavond mochten de DJ’s eindelijk het Glazen Huis verlaten en vond de bekendmaking van de opbrengst plaats. Guillermo Hilversum mocht als ambassadeur van Make-A-Wish de cheque in ontvangst nemen.

Verschillende basisscholen in Westerveld hebben samen al een paar duizend euro opgehaald

 

Tweede editie
Het Glazen Huis in Vledder werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Op de authentieke Brink vonden allerlei activiteiten plaats om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Verschillende basisscholen in Westerveld hebben samen al een paar duizend euro opgehaald. Daarnaast is er geld ingezameld door middel van een veiling en andere acties. Met drie dagen non-stop muziek op de radio, diverse artiesten en alle bezoekers is Beleef Winters Vledder ook dit jaar weer een groot succes geworden. 

Warm onthaal
Zondagavond zijn de DJ’s  door Guillermo Hilversum, ambassadeur van Make-A-Wish Nederland, uit het Glazen Huis gehaald. Honderden bezoekers zorgden voor een warm onthaal en na drie dagen mochten de DJ’s Remco Wiegman, Remko Rozeboom en Rick de Vries eindelijk genieten van een lekker broodje en een warm drankje.

Bedankt
Make-A-Wish Nederland wil de drie DJ’s, de organisatie van Beleef Winters Vledder, de basisscholen uit Westerveld en alle bezoekers ontzettend bedanken voor hun inzet. Er is een fantastisch bedrag opgehaald en daar zijn wij als stichting enorm trots op en dankbaar voor. Met deze opbrengst kan Make-A-Wish Nederland weer een heleboel allerliefste wensen vervullen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar oud met een levensbedreigende ziekte.   

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.