Geslaagde Barrel Challenge zomereditie 2017

terug naar nieuws
Home > Nieuws > The Barrel Challenge verrijden voor Make-A-Wish Nederland
18 Augustus 2017

Goede vrienden Gerard Brouwer en Lennart van Nimwegen besloten deel te nemen aan de zomereditie van The Barrel Challenge, en dat niet alleen, maar deze volledig ten gunste van Make-A-Wish te verrijden!

 

Gerard en Lennart twijfelden bij hun inschrijving geen moment en zetten als Team Coffee Maniacs alles in het werk om een mooi donatiebedrag bij elkaar te halen. Zij zochten, én vonden, vele sponsoren en spontane donateurs. Voor hun vertrek op 25 juni werd tijdens een door hen georganiseerde benefietbarbecue nog eens € 535 gedoneerd.

 

 

The Barrel Challenge Zomereditie 2017 was vijf dagen lang in een oude barrel raggen door Europa. De routes voerden over steile hellingen en bergpaden en door prachtige landschappen. Deelnemers konden genieten van mooie uitzichten en, in de avond gezellig bij de BBQ, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

Asten Noord-Brabant – Oostenrijk – Italië – Kroatië – Slovenië

Op 25 juni vertrokken ruim 200 auto’s, oude barrels met bouwjaar niet jonger dan 1999, met daarin zo’n 510 deelnemers voor een geweldige week trekken door Europa. De dagelijkse eindbestemmingen waren:

Dag 1: Seecamping Bregenz, Oostenrijk 
Dag 2: Camping Vidor, Pozza di fassa, Italië 
Dag 3 en 4: Camping Pila, Punat, Kroatië (eiland Krk) 
Dag 5: Camping Jezero, Velenje, Slovenië 
Dag 6: Campingwelt Brixen, Brixen im Thale, Oostenrijk 

De deelnemers kregen iedere dag een route met opdrachten die moesten worden uitgevoerd. Een opdracht van de eerste dag was langs te gaan bij autosloperij Die Ludolfs, bekend van Discovery Channel, en als bewijs van dit bezoek diende een foto van het bedrijfsbord te worden getoond. In de avond werden de opdrachten bij de controleposten ingeleverd en ontvingen deelnemers de opdracht voor de volgende dag.

Thuisblijvers konden Team Coffee Maniacs via hun Facebook pagina op de voet volgen! Na een week van zon, zee, bergen maar vooral van veel avontuur keerden Gerard en Lennart huiswaarts. 

De tellerstand van donaties en sponsorgelden werd definitief opgemaakt en kwam op het geweldige bedrag van € 2700!

Gerard en Lennart, ontzettend bedankt voor jullie inzet!

 

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.