Fleur, een prinses uit "duizenden"!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Nederland vervult de wens van een 3-jarig Veldhovens meisje!
28 Juli 2016

Fleur (3 jaar) is een energiek klein meisje dat na een moeilijke periode vorig jaar weer heerlijk kind kan zijn. Ze babbelt er vrolijk op los en is gek op alles wat met prinsessen te maken heeft. Rose is haar favoriete kleur, het liefst met veel glittertjes. Ze vindt het geweldig om zich te verkleden en om zichzelf op te tutten als een prinses. Wat zou ze graag voor één dag prinses zijn! Make-A-Wish Nederland zorgde ervoor dat het haar overkwam op 20 juli. Een snikhete dag met een koninklijk randje voor een prinsesje uit “duizenden”!

 

 
Bloemenpracht
Met veel enthousiame en een stralend gezichtje maakt Fleur de deur open als we aanbellen! Ze kan haast niet wachten om te vertrekken want ze heeft een uitnodiging ontvangen om naar een kasteel te komen. Een echte prinsessenjurk aan? Ben je mal! Daar vindt dit eigenzinnige prinsesje het veel te heet voor! Wel wil ze de prinsessenschoenen aan want die klepperen zo lekker. In een grote roze limousine gaat ze samen papa, mama en zusje Floor op pad. Bij haar eerste stop wordt ze koninklijk onthaald met een echte “roze” loper bezaaid met rozenblaadjes en glitters. Helemaal chique! Als ze binnenkomt ziet ze een zee aan bloemen, het is een “lust voor het oog”. Ze ontvangt een “juweel” van een prinsessenboeketje! Ze is helemaal in haar nopjes. Ook voor zusje Floor is er een bloem. Als het tijd is om te vertrekken huppelen ze samen parmantig over de roze loper naar buiten.
 
 
Het kasteel en Freule Weltevree 
Fleur is volop aan het praten als ze ineens een statig gebouw ziet met heel veel torentjes. Het kasteel! Eindelijk is het dan zover. Freule Weltevree en haar lakeien staan al op haar te wachten. Ze wordt er een beetje verlegen van! In het kasteel komt de lakei Fleur verrassen met een prachtige roze taart die haar naam draagt: “Prinses Fleur”. De kleine prinses geniet want wat smaakt “haar” taart heerlijk! Ineens komt een ballonnenvrouwtje binnen en fabriceert een prachtige nieuwe kroon en een armband voor Fleur. Zusje Floor wil wel een hondje. Kijk wat schattig! Dan is het tijd voor een knutselwerkje en een verhaaltje van de Freule! Ademloos luistert Fleur naar het verhaal en versiert ze samen met de lakei een sieradendoosjes met glitterverf en stickers. En moeten de nagels van de lakei gelakt worden! Een schot in de roos want de rest van de dag zijn Fleur en de lakei onafscheidelijk! “Echt een geweldige dag!”, lacht moeder en geniet.
 
 
Dieren aaien en een laatste verrassing
Na een overheerlijke High Tea daalt het gezelschap af in de gewelven van het kasteel. Daar is het heerlijk koel. Maar kijk nou, wat is dat!!! Allemaal dieren, speciaal voor de prinses om te aaien. Fleur heeft rode koontjes van de opwinding. Chihuahau Lola en de konijntjes Nick en Simon hebben haar voorkeur. Ze knuffelt er eindeloos mee. Als de mini-papagaai op papa’s schouder zit roept de kleine meid: “Ik ook!” en wijst op haar schoudertje. Iedereen moet kijken want ze is zo trots als een pauw. Daarna gaat ze met de Freule rustig in een nis zitten. “Nou zijn de dieren op hè”! zegt Fleur en zit stilletjes te genieten met Lola op haar schoot. De Freule neemt haar aan het eind van de middag mee naar buiten want ze moet even komen kijken bij de grote roze limo. Ze moet de deur openmaken! De verrassing is compleet als ze ontdekt dat de opa’s en oma’s in de auto zitten. Die komen samen met Fleur op het kasteel dineren. En wat staat er op het menu? Pizza!, want dat is haar lievelingseten! Als alle buikjes vol zijn is het echt tijd om naar huis te gaan. Uitgezwaaid door Freule Weltevree en haar lakei wordt een geweldig dag afgesloten en gaat dit schattige prinsesje gauw naar huis voor een prinsessenslaapje. 
 
 
“Heel bijzonder dat we erbij mochten zijn”, alsdus de opa’s en oma’s.

Oogenlust Eersel

Anneke's taartjes

VUD dierenzorg

Marie-Jeanne Havers (Theater “Alles rondom de Bosfreule” en poppentheater “Ratel” met muziekinstrumenten.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.