Feestelijk Allemanstoernooi MHC Westerduiven

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Allemanstoernooi MHC Westerduiven met aandacht voor Make-A-Wish Nederland
27 September 2016

MHC Westerduiven uit Duiven bestaat 25 jaar! Het is echter elk jaar feest. Zo organiseerde de hockeyclub voor de 17e keer het Allemanstoernooi. Dit ter afsluiting van een mooi hockeyseizoen.

Sportief hockeytoernooi voor iedereen

Het Allemanstoernooi is een sportief hockeytoernooi om het hele jaar naar uit te kijken. Ieder team bestaande uit minimaal tien spelers is feestelijk en opvallend gekleed. Dit past bij de feestelijke en ontspannen sfeer van de dag. De vrolijke live-muziek maakt de gezelligheid compleet. Na afloop vindt de traditionele barbecue plaats.

 

Bijzonder is dat ook niet-hockeyspelers aan dit evenement mogen deelnemen. Van deze kans werd zeker gebruik gemaakt. In totaal hebben 420 deelnemers zich ingeschreven.

Steun

Dit jaar wilde de club graag een goed doel, gerelateerd aan kinderen steunen. De moeder van twee clubleden is vrijwilligster bij Make-A-Wish Nederland en heeft de stichting actief voorgedragen. MHC Westerduiven heeft al eerder actie gevoerd voor de stichting en wilde Make-A-Wish heel graag nog een keer steunen.

Aanwezigen konden aan het ‘Wish Wheel’ draaien en zo mooie prijzen winnen. Ook was er een grabbelton, kleurwedstrijd, inzameling van oude mobieltjes en veiling. Tot slot ging € 0,50 van inschrijfgeld naar de stichting. De veiling was een spannend gedeelte van de dag. Dankzij de vele sponsoren waren er ontzettend mooie items om op te bieden. Van een weekend Volvo-auto rijden, een gesigneerd keepershirt, hockeyrugtas en bidons tot een wijnpakket. De klapper van de avond waren twee Make-A-Wish shirts. De dames van het Nederlandse (olympische) hockeyteam hadden deze gesigneerd. De hoogste bieder staat een van deze bijzonder shirts af om in te lijsten in het clubhuis. Wat een pronkstuk!

Dank

De dag heeft € 1.825,- opgeleverd voor onze stichting. Hier zijn wij MHC Westerduiven en alle sponsoren en deelnemers dankbaar voor. Voorzitter Joris van Wijk: “Het is prachtig dat we weer zo’n mooi toernooi konden organiseren en ook dat wij een fantastisch goed doel hieraan konden koppelen”.

De betrokkenheid van de hockeyclub is nog niet voorbij. Nog steeds staat er een box voor oude mobieltjes. Inzamelen maar!

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.