Examenleerlingen Landstede MBO halen 3150 euro op met een benefietdiner

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Leerlingen Landstede MBO organiseren succesvol benefietdiner
27 Januari 2016

Het is een traditie bij Landstede MBO: elk jaar organiseren de examenleerlingen van de opleiding Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw in het opleidingsrestaurant een benefietdiner voor een goed doel. Ruth, Annelies, Christiaan, Eva, Heleen en Sjoerd hebben gekozen voor Make-A-Wish Nederland. Ruth vertelt dat ze daar niet lang over hoefden na te denken. "Een goed doel dat iets belangrijks voor kinderen doet: dat vind ik een mooi doel." Haar klasgenoten dachten er net zo over! 

 

Succesvolle avond

Sinds december waren de voorbereidingen voor het benefietdiner al in volle gang. Het team van zes leerlingen bedacht samen een heerlijk menu, nodigde zeventig gasten uit en liet zich voor alle ingrediënten sponsoren door leveranciers.

De benefietavond was een heel groot succes. Examenkandidaten van een andere opleiding (Zelfstandig Werkend Kok) bereidden de drie gangen. De zes enthousiaste organisatoren vervulden de rol van gastheer en -vrouw. Daarnaast veilden ze producten waarop de gasten konden bieden. Gasten maakten ook nog eens kans op prijzen in de loterij die bij de avond hoorde. 

Record verbroken

Toen de totale opbrengst van de avond bekend was, kon de avond niet meer stuk. De Landstede-leerlingen waren trots op hun prestatie: ze hadden namelijk het opleidingsrecord van vorig jaar verbroken. Namens Make-A-Wish Nederland: bedankt voor jullie enthousiasme!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.