Enzo Knol op tournee voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Enzo Knol verrast samen met Make-A-Wish Nederland 5 levensbedreigend zieke kinderen
04 Juli 2016

Nederlands bekendste vlogger, Enzo Knol, maakte op vrijdag 1 juli een toer door het land om zijn grootste fans te ontmoeten. In een speciale helikopter heeft Enzo Knol een bezoek gebracht aan vijf kinderen die allemaal een levensbedreigende ziekte hebben. Make-A-Wish Nederland organiseerde samen met Enzo Knol een speciale dag om voor deze vijf kinderen hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

Al vroeg in de ochtend stapte Enzo Knol op vliegveld Lelystad in een speciale helikopter.

 

Alle vijf de kinderen kregen hun persoonlijke ontmoeting. Deze was onderdeel van een dagvullende wensvervulling waarbij Enzo Knol voor iedereen het absolute hoogtepunt was.
De eerste stop van de dag: Groningen waar de eerste twee wenskinderen door hem zullen worden verrast. De 6-jarige Elijah uit Groningen en de 13-jarige Maurice uit Assen kregen de kans om hun held van dichtbij te ontmoeten. Elijah en Enzo speelden een potje Minecraft en Elijah mocht ook nog in een snapchat van Enzo Knol iets zeggen tegen zijn vele volgers. 

Aan het einde van de ochtend werd het tijd om naar het derde wenskind te vliegen. Op vliegveld Lelystad stond de 12-jarige Noor uit Emmeloord te wachten. Noor speelde een paar potjes Jenga met Enzo Knol en met zijn vriendin Dee. Noor bleek uiteindelijk de beste. Zelfs geblinddoekt wist zij Enzo te verslaan. 

De laatste twee gelukkige wenskinderen werden in Zeist verrast. Sylvie en Samuel (beiden 12 jaar) waren vooraf best zenuwachtig maar hebben erg genoten. Ook zij hadden ieder hun eigen programma met Enzo Knol. 

Samuel schrok wel even toen hij eindelijk zijn held zag: ‘ Normaal zie ik ze alleen op het scherm, maar nu dus in het echt.'

Natuurlijk maakte Enzo Knol van deze bijzondere dag een vlog. Deze is te zien via zijn eigen Youtube kanaal

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.