Een wensvervulling om van te smullen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Unieke wens vervuld van Helmondse Lisa door Make-A-Wish Nederland
19 April 2014

Lisa is 9 jaar en heeft een herstentumor. Het is een vrolijke jongedame die helemaal gek is van frikandellen. Zoals haar moeder zegt: “Frikandellen zijn haar lust en haar leven! Lisa krijgt nooit genoeg van een frikandel. Dat gaat boven een snoepje, een ijsje of wat dan ook!” Lisa zou het prachtig vinden om eens te zien hoe haar lievelingssnack gemaakt wordt. Make-A-Wish Nederland heeft haar wens vervuld en daar waren haar ouders en beste vriendin Sanne getuige van! 

 
SURPRISE!

Lisa wordt ‘s-morgens vroeg in de klas op school verrast en samen met haar nichtje en BFF Sanne ontvoerd voor een dag vol verrassingen. Haar klasgenootjes vormen een erehaag voor Lisa en daarna wordt ze door de complete school uitgezwaaid. Ze stapt parmantig in een prachtige limousine voorzien van haar naam en een heuse chauffeuse en gaat op weg naar...Maastricht!

ONTWIKKELEN, KIJKEN & PROEVEN

In de limousine is het nog even wennen. “Kunnen de mensen buiten de auto ons niet zien?" vraagt Lisa verbaast. Eenmaal aangekomen bij Mora in Maastricht gaat er en hele nieuwe wereld voor Lisa open. Samen met Sanne mag ze onder begeleiding van echte professionals haar eigen snack ontwikkelen, bakken en proeven. Na een rondleiding waarin alle geheimen van de frikandellenproductie voor haar worden onthuld is het tijd om even bij te komen tijdens een lekkere lunch. Groot is de verrassing als die lunch wordt geserveerd door de enige echte Cora van Mora met in haar handen een schaal met frikandellen met Lisa’s naam erop. Er is zelfs een officiele Lisa-frikandellenverpakking, inclusief foto. De Lisa-frikandellen worden met smaak opgegeten. “Ze smaken wel een beetje lekkerder dan gewone frikandellen!”, aldus Lisa. En deze kenner kan het weten! Het bezoek aan het snack-imperium wordt bekroond met de opname van een heuse reclamespot waarin Lisa samen met Cora van Mora de hoofdrol speelt. Een geweldige ervaring die Lisa niet snel zal vergeten. 

ADRENALINE, FRIENDS EN MEER FRIKANDELLEN                                                    

Lisa is niet bang aangelegd en is gek op achtbanen. De volgende stop is attractiepark Toverland want een ritje met de razendsnelle  “Troy” en “Dwervel” achtbanen mag niet ontbreken!. Met een heerlijke ijs-swirl om wat af te koelen gaat de reis verder. Onder luid gejuich van haar klasgenootjes en maatjes uit haar korfbalteam stapt Lisa in Helmond bij de korfbalvereniging uit de limousine. Even lekker met zijn allen rondrennen op haar vertrouwde sportveld en dan gezellig samen frietjes eten met, jawel, de echte Lisa-frikandel. De dag wordt afgesloten met een mini-disco en voldaan zwaait Lisa haar vriendjes en vriendinnetjes uit, allemaal voorzien van een doosje “Mmm...van Lisa”-frikandellen.

 

Mora Maastricht

OEC korfbalvereniging Helmond

Opi nail polish

Frietkraam "Puntzak Friet"

Attractiepark Toverland

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.