Een wens recht uit het hart

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wil je ook meer lezen over mare haar wensvervulling en hoe het nu met haar gaat?
21 Mei 2016

Mare herinnert zich haar wensvervulling nog als de dag van gisteren en ze denkt er nu nog regelmatig aan hoe fantastisch het was! Tijdens haar behandelperiode in het ziekenhuis leerde ze Jesse uit Barneveld kennen, die net zoals zijzelf leukemie had. Toen ze hoorde dat die vervelende ziekte bij Jesse was teruggekomen twijfelde ze niet en heeft ze Jesse aangemeld bij Make-A-Wish Nederland zodat ook zijn allerliefste wens in vervulling zou gaan. In december 2015 was het zover en heeft Jesse een hele mooie wensvervulling gehad.

 

Toen en nu
Mare is nu 8 jaar en ze is een heel sportief. Ze speelt graag korfbal waarvoor ze 1 keer per week traint en in het weekend een wedstrijd speelt. Voordat Mare ziek werd was dansen haar lust en haar leven. Dat heeft ze een jaar later weer opgepakt en ze vindt het nog steeds superleuk! Dat ze heel sportief is staat als een paal boven water want vorig jaar heeft ze meegedaan aan Alpe d’HuZes en is ze samen met papa de Alpe d’Huez opgefietst. Een prestatie om U tegen te zeggen! Broertje Tibeau, opa en mama hebben meegedaan met Alpe d’HuZus en zijn de berg opgewandeld. Inmiddels is Mare geen grote fan meer van K3, maar heeft ze wel de zoektocht naar de nieuwe K3 op televisie gevolgd. Van de K3 zangeressen vindt ze Josje het grappigst en Kristel het liefst. Dat Mare helemaal gaat voor “blond” is wel duidelijk als ze enthousiast vertelt dat ze de nieuwe K3 heel goed vindt en dan vooral, hoe kan het ook anders, de blonde Klaasje. Zo af en toe moet Mare nog wel eens terug naar het ziekenhuis voor controle. Dit is afwisselend in Nijmegen en in Den Bosch. De bezoekjes aan het ziekenhuis vindt ze niet zo erg, alleen die vervelende vingerprik, daar vindt ze helemaal niks aan.

Wensvervulling
Mare (toen 4 jaar) is een groot fan van K3 en van Keet en het was dan ook niet verwonderlijk dat ze als allerliefste wens had om een van deze twee idolen te kunnen ontmoeten. Tijdens haar verblijf bij Villa Pardoes werd Mare verrast door een bezoekje van de wensvervullers van Make-A-Wish Nederland. Voor de deur stond een knalroze limousine, die vond Mare helemaal het einde! Deze roze limousine bracht Mare en haar familie van Villa Pardoes naar het indrukwekkende Rotterdam waar aan een hele speciale tafel in hotel “New York” een lekkere lunch klaar stond. Onderweg had Mare cadeaus gekregen, waaronder een nieuw roze fototoestel. Na de lunch ging de rit naar Ahoy waar ze de “spektakelshow van Studio 100” bijwoonden met als absolute hoogtepunt een meet and greet met de enige echte K3. De zangeressen wisten tot verbazing van Mare haar naam, en ze heeft ze alle drie een kus en een knuffel gegeven. Wat het extra speciaal maakte voor Mare was dat Karen, Kristel en Josje hun handtekeningen op een schilderijtje hebben gezet dat Mare had meegenomen. Het was een schilderijtje van Josje als muis, gemaakt door de “muizenschilder” toen Mare in het ziekenhuis in Nijmegen lag. Na lieve woorden van Kristel, cadeaus van Studio 100 voor Mare en Tibeau en een onvergetelijke meet and greet was de wensvervulling nog niet voorbij. De chauffeur van de limousine maakt een tussenstop bij de McDonalds voor een ijsje en wachtte er nog een laatste verrassing. Als afsluiting van een super wensvervulling zaten opa, oma, oom, nichtje en neef Mare te wachten bij het pannenkoekenhuis. Daar mochten Mare en broertje Tibeau hun eigen pannenkoek versieren met poedersuiker en smarties en kon Mare haar cadeaus laten zien en uitgebreid vertellen over wat ze allemaal had meegemaakt. Ook de foto’s en filmpjes die ze had gemaakt met haar nieuwe roze fototoestel liet ze vol trots aan iedereen zien.

 

Fanny, moeder van Mare: “Bijzonder dat Make-A-Wish Nederland bestaat. De wensvervulling gaf Mare heel veel kracht na een pittig half jaar van chemobehandelingen. Alles was supergoed geregeld. De meiden van K3 waren ontzettend aardig. Het was heel indrukwekkend, niet alleen voor Mare maar ook voor ons. K3 ontmoeten, wie kan dat nu zeggen!”

Mare haar wens van nu
Of Mare nu nog wensen heeft? Jazeker en wel een heel bijzondere wens: dat de wensen van alle kinderen die nu levenbedreigend ziek zijn ook uitkomen en dat alle kinderen beter worden.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.