Een sportieve en gezellige uitdaging: Fietsen Doorn Festival

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Een sportieve en gezellige uitdaging: Fietsen Doorn Festival
12 Mei 2017

Op zondag 10 september 2017 organiseert de Lean Consultancy Group: “Fietsen Door’n Festival”. Dit wordt de vijfde editie van het feestje op de fiets. Voor het eerst is dit jaar de Utrechtse Heuvelrug het decor. De vorige edities vonden plaats in Berg en Dal bij Nijmegen.

 

Gesponsorde fietsers streven ernaar om in één dag 100, 140 of 180 kilometer af te leggen. Elke afgelegde kilometer kan omgezet worden in een bijdrage voor Make-A-Wish Nederland. Op de ronde van 18 km liggen twee klimmetjes en elke ronde passeren de fietsers het gezellige festivalterrein bij conferentiecentrum Kaap Doorn.

 

Make-A-Wish Nederland
Het initiatief is ontstaan uit een passie voor fietsen gecombineerd met de ambitie om een bijdrage te leveren aan het levensgeluk. Fietsen Door’n festival is gekoppeld aan de stichting Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte. Het vervullen van hun liefste wens zorgt ervoor dat deze kinderen weer écht kind kunnen zijn en kunnen vergeten dat ze een belangrijk deel van hun leven patiënt zijn. Vrijwilligers van de stichting zijn de gehele dag aanwezig op de start- en doorkomstlocatie op het terrein van Kaap Doorn.

 

De vorige vier edities leverden samen ruim €65.000,- op voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Vanwege dit succes, het plezier en de positieve reacties wordt dit evenement herhaald.

 

Deelnemen
Voor €35,- per persoon kan deelgenomen worden aan dit gezellige eendaagse fietsevenement. Daarbij is zeker dat dit gehele bedrag geheel aan Make-A-Wish Nederland wordt overgemaakt. De Lean Consultancy Group staat namelijk garant voor alle organisatiekosten, inclusief proviand en pasta-maal na afloop. De bedoeling is dat deelnemers zich laten sponsoren per kilometer, waardoor elke doorkomst over het festivalterrein die dag geld opbrengt voor de stichting.

 

De start is om 9:00 uur ’s ochtends bij conferentiecentrum Kaap Doorn op de Postweg 9 in Doorn. Op het festivalterrein is ook de organisatie de hele dag te vinden. Uiterlijk 16:00 uur is het laatste vertrek. Rond 17:00 maken we de totaalopbrengst bekend. Inschrijven en sponsoren kan via www.fietsendoornfestival.nl.

 

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.