In een shovel en lekker snoezelen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > In een shovel en lekker snoezelen
20 Augustus 2014
 

Om 9.00 uur reed de witte limousine voor en stapten Jentsen, zijn ouders, en zusjes in de limousine op weg naar de zandafgraving in Sellingen. De limousine was voorzien van allerlei lekkernijen en drinken. Buiten stond Bob de Bouwer, de idool van Jentsen, het gezin op te wachten.  Bij Kremer zand stond een shovel klaar waarmee Jentsen zijn grootste wens in vervulling mocht laten gaan, zand afgraven en in een vrachtwagen laden.

Rond 12.00 uur vertrok iedereen naar de Imminkhoeve in Lemele. In de limousine stond een heerlijke lunch klaar die verzorgd was door Bakker Bart. Om half twee stonden twee leuke dames klaar die het droomhuis lieten zien waar Jentsen heerlijk kon gaan snoezelen. Het waterbed met de leuke verlichting was favoriet bij Jentsen. Na afloop van het snoezelen was er een rondleiding over het prachtige terrein en in het schitterende vakantieverblijf dat net gebouwd was. Het gezin kreeg te horen dat de Imminkhoeve ze een heerlijk weekend aanbood in het vakantieverblijf.

De dag werd afgesloten met een overheerlijke barbecue op een vlot op het water bij restaurant de Schaopwas te Eext. Opa en de beide oma`s stonden samen met twee werknemers van het bedrijf van het gezin op te wachten. Moe en heel tevreden over wat ze deze dag hadden mee gemaakt reden ze terug naar huis. Het was volgens het gezin een dag die niet meer te overtreffen was, zo mooi en zo genoten!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.