Een mooi gebaar

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Een mooi gebaar
22 Januari 2016

Jelle is nu zeven jaar en speelt graag spelletjes op de iPad. Hij speelt nog steeds Angry Birds, maar andere spelletjes vind hij ook erg leuk. Hij geniet van logeerpartijtjes en spelen met vriendjes. In maart had Jelle zijn laatste behandeling voor leukemie en de laatste controles zijn tot nu toe goed. Deze zomer ging hij voor het eerst weer met het vliegtuig op vakantie.

 

Wensvervulling
Jelle is een groot fan van het spel Angry Birds en zijn hele wens stond in het teken van dit spel . Zijn wensvervulling begon met een verrassing: een mooie Angry Birds taart. Na het eten van de taart kwam er een gave limousine aanrijden.

Bas, vader van Jelle: “Jelle had een grote smile op z’n gezicht toen de limousine kwam met grote Angry Birds erop”.

De limousine bracht hem en zijn familie naar een theater waar Jelle op een playstation en een heel groot scherm het spel Angry Birds speelde met zijn lievelingsoom. Toen hij bijna door alle levels heen was, ging hij door naar de volgende verrassing. Met de limousine ging Jelle naar zijn school om zijn beste maatjes op te halen. Samen gingen zij op avontuur in een overdekte speeltuin, die was omgetoverd tot een échte Angry Birds game. Bij de deur stonden levensechte warriors van Star Wars om hem welkom te heten. Voor Jelle was er een speciaal paars Angry Birds pak, zodat hij in de huid van een échte Angry Bird kon kruipen.

Bas: “ Het was allemaal heel spannend voor Jelle. Op een unieke manier wordt mogeljk gemaakt dat Jelle niet aan zijn ziekte hoeft denken. Voor ons is dat heel waardevol.”

Bijzonder
Jelle hoorde het verhaal van een schoolgenootje die dezelfde ziekte heeft als hij. Omdat hij zelf zo’n leuke wensvervulling heeft gehad, wist Jelle meteen wat hij wilde: zijn schoolgenootje opgeven bij Make-A-Wish Nederland. Jelle wilde ervoor zorgen dat ook de liefste wens van zijn schoolgenootje in vervulling zou gaan. De wensvervulling van dit jongetje heeft inmiddels plaats gevonden. Als bedankje voor het aanmelden kreeg Jelle van hem een souvenir van zijn wens.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.