Een magisch ZomerAvondFeest op de Lusthof school

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Een magisch ZomerAvondFeest op de Lusthof school
26 Juni 2016

"Samen leren, samen werken, samen leven”. Dat is het motto van R.K. Basisschool De Lusthof in Voorburg. Tijdens het ZomerAvondFeest op 24 juni jl., dat geheel in het teken stond van het thema “Magie”, maakten de teamleden, leerlingen en ouders samen het verschil voor Make-A-Wish Nederland. Dit jaarlijks terugkerende feest, als officiële afsluiting van het schooljaar, werd georganiseerd door de Ouderraad en mede mogelijk gemaakt dankzij vele lokale sponsors en de ondersteuning van ouders, leerkrachten en leerlingen.

 

Op de pleinen en straten rondom de school vermaakten de leerlingen zich met diverse spelletjes & activiteiten, zoals een beautysalon, spijkerbroek hangen, een Kinder Wipe Out Survival en trampoline springen. Ook waren er mooie prijzen te winnen tijdens de favoriete tombola. De leerkrachten zorgden voor een magische openingsact en gedurende het feest gaven de leerlingen diverse muzikale optredens.

Zoals elk jaar werd een deel van de opbrengst van het ZomerAvondFeest aangewend om een goed doel te steunen. Deze keer was gekozen voor Make-A-Wish Nederland, een mooie aansluiting bij het thema “Magie”.

In aanloop naar het feest gaven Make-A-Wish vrijwilligers aan de groepen 5 t/m 8 een presentatie over het werk van Make-A-Wish Nederland en maakten alle leerlingen van de school slingers van sterren, voorzien van hun persoonlijke wens, die gebruikt werden als versiering op de schoolpleinen.

Tijdens het feest werd door OR voorzitter Folkert Nievelstein een cheque ter waarde van maar liefst € 1545,- overhandigd aan de vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden, die aanwezig waren om o.a. het spel ‘grabbelen voor een wens’ te begeleiden. Eén van de leerlingen was zo onder de indruk naar aanleiding van de presentatie die in de klas gegeven werd, dat zij een persoonlijke actie organiseerde en hiermee € 94,- wist in te zamelen. In totaal werd maar liefst € 1806,- opgehaald voor magische nieuwe wensvervullingen. 

Wij zijn alle teamleden, leerlingen & ouders van De Lusthof zeer dankbaar voor dit prachtige bedrag dat wij dankzij het door de Ouderraad fantastisch georganiseerde ZomerAvondFeest hebben mogen ontvangen.

Het vervullen van een liefste wens heeft een magisch effect. Het geeft kracht en maakt het verschil. Iedereen kan een kind aanmelden; verpleegkundigen, de ouders, buren, vrienden of een opa of oma van het wenskind. Ken jij een kind met een levensbedreigende ziekte die een onvergetelijke wensdag verdient? Geef hem of haar op via de volgende link: http://www.makeawishnederland.org/wensen/kind-aanmelden/

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.