Een echte PAW Patrol dag voor Mason

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Mason krijgt een échte Paw Patrol dag!
13 April 2016 Mason is drie jaar en heeft leukemie. Dit stoere mannetje is helemaal gek van de serie Paw Patrol en zou niets liever willen dan voor een dag ook eens zo'n echte held te zijn! Maandag 11 april krijgt hij de verrassing van zijn leven als Make-A-Wish Nederland zijn allerliefste wens in vervulling laat gaat.
 

Mason weet niet wat hij ziet als er op maandagochtend  11 april ineens twee NS 'agenten' voor zijn neus staan. Ze komen hem ophalen want vandaag wordt het een hele speciale dag van dit kleine ventje . Zijn grote wens komt uit. Mason glundert want hij gaat samen met papa, mama, tante Ciska en neefje Nigel met de trein naar Tilburg. Als hij daar aankomt staat er een enrome privébus op hem te wachten en gaat de reis verder naar de brandweer. In de bus worden Mason en Nigel in een 'echt' Paw Patrol pak gehesen want wat is nu een held zonder een echt heldenpak! Maar goed ook want er is een brandje dat geblust moet worden en dat gaan deze twee superhelden doen! Mason en Nigel blussen het met gemak en krijgen hiervoor een "brandweerdiploma"! Dan is het tijd om de vertrekken. Een heuse brandweerwagen neemt deze twee superhelden en hun familie mee. Op naar het Safaripark.

Voordat de ranger hun weer komt halen voor nieuwe avonturen wordt er eerst even iets gegeten. De maagjes van de jongens knorren! Hmmmmm wat is het allemaal lekker en wat genieten ze. Dan wacht het volgende avontuur. Het giraffenverblijf heeft een grote schoonmaakbeurt nodig en Mason en Nigel helpen maar wat graag mee. Als de ranger Mason vertelt dat er wel 10.000 dieren in het park verblijven en aan Nigel vraagt wat die samen HEEL VEEL produceren roept hij lachend "Poepie"! Als alle poepies van de giraffen vakkundig door de jongens zijn opgeruimd mogen ze mee in de laadbak van een Jeep en maken ze een tochtje over de giraffenvlakte. Sssst, zachtjes hoor anders schrikken de giraffen.

Lang blijven ze er niet want er is nog een spoedklusje dat wacht. De olifanten hebben vreselijke honger! Olifant Calimero kan er wat van want hij eet álle snoepjes op die de jongens hem geven. Als dat klusje geklaard is gaan ze met naar de Safariboot. Mason mag een kijkje nemen in de stuurmanshut. Maar daar is Mason's papa ook wel voor te porren. Samen brengen ze als échte stuurlui de boot vakkundig naar de overkant! Mason heeft er dorst van gekregen. Na een lekker drankje wacht er alweer een verrassing. Mason kan nauwlijks wachten en rent al naar de uitgang. Een ellenlange limousine komt voorrijden. Wat super, Mason straalt!! Een prachtige dag wordt afgesloten met een heerlijke etentje. 

Als mama aan Mason vraagt:"wat vond je nu het allerleukste vandaag?" zegt Mason ondeugend: "Poepie roepen door de intercom roepen"!!

NS

Brandweer Tilburg

Safaripark de Beekse Bergen

Restaurant "t Zusje

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.