Dit is het verhaal van prinses Fayenne en haar allerliefste wens

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Prinsessen en sprookjes bestaan echt op de wensdag van ernstig zieke Fayenne
13 Februari 2017 Gespannen kijkt Fayenne naar buiten, daar komt de roze limousine de straat binnenrijden. Haar ogen stralen. Vol enthousiasme rent ze naar buiten. Bij het openen van de limousinedeuren glundert Fayenne van oor tot oor, haar favoriete zoete kersensnoepjes en dvd’s van De Speelgoeddokter en Casper en Emma liggen al klaar. Haar wensdag is begonnen!

 
Wat zal de eerste stop zijn? Ongeduldig stapt Fayenne uit en rent naar de paardjes die al op haar staan te wachten. Vol aandacht en liefde worden ze gepoetst door Fayenne en haar zusjes. En dan breekt het spannende moment aan, Fayenne kiest als eerst het grootste paard uit om op te rijden. Wat doet ze het goed, een natuurtalent! En ze is ook al zo goed in prinsessentaarten bakken, die neemt ze mee op de koffie voor de prins en prinses bij Kasteel Keukenhof. Het ruikt heerlijk en ze kunnen er bijna niet vanaf blijven onderweg in de limousine. Toch zullen ze nog wel een plekje moeten overhouden want in Kasteel Keukenhof staat er een verrukkelijke lunch klaar.

Fayenne kan haar ogen niet geloven als ze bij het Kasteel aankomt, Lakei Arnoud en Hofdame Puck staan gereed om prinses Fayenne te ontvangen. Maar wat is dat? In het kasteel wonen alleen maar prinsen en prinsessen en daarom moet het hele gezin omgetoverd worden tot een echte Koninklijke hoogheid. Fayenne doet haar uiterste best om het prinsessendiploma te ontvangen, hiervoor moet ze eerst: kikkers zoeken, wuiven als een prinses, netjes lopen, buigen en deftig eten en drinken. Gelukkig, Fayenne en haar zusjes zijn alle drie geslaagd. En het glazen muiltje, je raadt natuurlijk wel, wie die paste!

Plots hoorde Fayenne paardenvoetjes en het gerinkel van de steentjes op de oprijlaan. Het is niet te geloven, daar kwamen de prins en prinses thuis, in een koets! Een echte glazen koets. Na een rondje in de glazen koets met papa, mama en haar zusjes was het tijd voor een maaltijd waarvan niemand dacht dat prinsessen die aten: Shoarma!!

Met haar buikje vol en een verliefde blik, ziet Fayenne haar kans schoon om te vragen of ze in het kasteel mag blijven slapen. Helaas is er geen kamer in gereedheid gebracht, dus mag Fayenne samen met papa, mama en haar zusjes lekker mee naar huis en in haar eigen bedje verder dromen over haar onvergetelijke wensdag.


                                                                                   *EINDE* 
Stal Jasper
Kaatjes Cakekunst
Kasteel Keukenhof
Prins en Prinses van Kasteel Keukenhof


Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.