Dit ga ik mijn juf vertellen!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De wens van Annemare
13 Juli 2017

Vrijdag 9 juni is het zo ver, de wensvervulling van Annemare is vandaag! Vol spanning zit ze samen met haar broers en zus al met haar jas aan te wachten... wat zouden ze gaan doen? Het is Annemares liefste wens om te vliegen en naar de dierentuin te gaan om daar onder andere de geitjes en de varkentjes te zien. Dan rijdt er een bus voor. Als iedereen zit gaat het licht en geluid in de bus aan... het is een discobus! Swingend met een lach op hun gezicht vertrekt het gezin. 

 

Na even rijden komen ze aan in Hotel Restaurant van der Valk Emmeloord. Hier wordt Annemare gastvrij ontvangen met wat drinken en een cadeautje. Er staat een prachtige taart klaar met allemaal dieren erop waarvan gesmuld wordt. Wat zijn ze in een groot hotel! De kinderen zijn zeer benieuwd naar de kamers in het hotel... Niet veel later krijgt het hele gezelschap een rondleiding door de kamers. Wat een grote kamers! Na de rondleiding staat de discobus alweer klaar om Annemare te rijden naar restaurant Flantuas. Hier kan ze met uitzicht op de landingsbanen van Lelystad genieten van een lekkere lunch. 

2 helicopters!
Plotseling rijdt er een zwarte limousine voor de deur. Zwart is Annemares lievelingskleur... zou deze voor haar zijn? Iedereen stapt enthousiast in als blijkt dat de limo inderdaad voor hen is. Maar de rit duurt niet lang, want Helicentre is heel dichtbij. Eenmaal binnen aangekomen blijkt dat er 2 helicopters klaarstaan: Annemare mag vliegen in een helicopter! Gelukkig is het inmiddels gestopt met regenen, waardoor ze hier nóg meer van kan genieten. Er wordt een mannen- en een vrouwenhelicopter gemaakt en Annemare stapt met een glimlach in de blauwe helicopter. Piloten Twan en Tom laten het dolfinarium vanuit de lucht zien. Wat lijkt alles klein, het lijkt wel madurodam! Weer terug met de voeten aan vaste grond staat de limousine weer voor de deur, want de dag is nog lang niet voorbij.

Dierentuin
Een uurtje later stapt Annemare weer uit de limousine voor van dierenpark Amersfoort. Na een ritje in de draaimolen met haar broers en zus, staan de dierenverzorgers al voor haar klaar. Annemare mag de geitjes én de ringstaartmaki's voeren! Annemare hangt de tak met blaadjes voor de geiten heel hoog op, maar de geiten zijn behendig en dol op eten... ze hebben de tak zomaar te pakken. De ringstaartmaki's komen heel dichtbij. Er is zelfs een moeder met klein baby'tje wat heerlijk naast Annemare gaat eten. Wat een bijzondere dieren! Na het voeren van de dieren kan ze zelfs nog even een kijkje werpen bij babyolifant Yunha. 

Zelf koken!
Dan is het tijd om verder te gaan. Annemare wordt in het Singelhuys warm ontvangen. Annemare is dol op koken en hier mag ze samen met haar gezin haar lievelingsmaal maken: kip, patat en mayonaise! Vol passie wordt er door iedereen gekookt onder begeleiding van Marjan, waarna er heerlijk samen gegeten kan worden. Van alle inspanning is Annemare toch wel moe geworden, dus is het tijd om naar huis te gaan waar ze heerlijk kan dromen over deze prachtige dag!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.