Dirk straalt bij ontmoeting held Tavi Castro

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Dirks wensvervulling ontmoeting Tavi Castro
29 Maart 2018

Woensdag 28 maart vervulden wij de allerliefste wens van de 19-jarige Dirk uit Groesbeek. Dirk leed aan botkanker en als gevolg van de behandeling van deze ziekte was hij in gewicht toegenomen. Hij is al veel afgevallen en hoopt door het fitnessprogramma van Tavi Castro nog  meer af te vallen. Hij voelt zich nu goed en was onder de indruk van de ontmoeting met zijn held.

 

De ontmoeting vond plaats in de sportschool van Tavi in Beverwijk. Allereerst werd Dirk in een geheel nieuwe sport outfit gehesen. Vervolgens leidde Tavi het gezelschap rond door zijn sportschool. Tavi heeft ter plekke een programma op maat gemaakt voor Dirk om nog meer te kunnen afvallen. En vervolgens zijn ze samen gaan trainen. Tenslotte bood Tavi aan Dirk te blijven begeleiden om zijn streefgewicht te behalen. Dirk genoot van ieder moment en was onder de indruk van de betrokkenheid van Tavi bij zijn persoonlijke situatie. Dirk is ervan overtuigd dat hij nu weer zijn oude lijf terug kan krijgen. Als kers op de taart mocht hij ook nog even een rondje scheuren in Tavi’s Maserati.

 

Dirk heeft door omstandigheden lang op zijn wensvervulling moeten wachten, maar deze heeft al zijn verwachtingen overtroffen. Nadat hij overvallen was op zijn werk door twee wensvervullers, stapelden de verrassingen zich op. Hij kon in eerste instantie amper bevatten wat hem gebeurde, maar genoot met volle teugen. Zijn ouders, zussen, vriendin, zwager en vrienden genoten met hem mee. De geëmotioneerde moeder van Dirk zei na afloop: ‘Hier gaat Dirk nog heel lang van kunnen nagenieten.’

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.