DIRK REALISEERT LAATSTE DEEL VAN UNIEKE MAKE-A-WISH BUS

terug naar nieuws
Home > Nieuws > DIRK REALISEERT LAATSTE DEEL VAN UNIEKE MAKE-A-WISH BUS
11 Juli 2017

Woerden, 11 juli 2017 – Iedereen die van 22 mei tot 7 juli zijn flessen heeft ingeleverd bij supermarktketen Dirk van den Broek heeft een bijdrage geleverd aan een uniek project van Make-A-Wish Nederland, de Wish-on-Wheels. Deze speciale bus rijdt vanaf december 2017 kriskras door Nederland om kinderen die niet van huis kunnen, thuis te bezoeken en te verrassen. Met het gedoneerde statiegeld is de laatste bijdrage voor de Wish-on-Wheels gerealiseerd.

 

Make-A-Wish houdt zich dagelijks bezig met het vervullen van de allerliefste wens van kinderen 
met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Zelf had de stichting ook één grote wens, een ‘Wish-on-Wheels’.  Dit is een unieke bus, uitgerust met speciale speelmaterialen die de zintuigen activeert van kinderen met een beleving van onder de drie jaar.

Dinsdag 11 juli mocht Matt, een oud wenskind van Make-A-Wish de cheque van 36.723,60 euro in ontvangst nemen van supermarktmanager Leo Hofste van Dirk Hengelo. Matt heeft de spierziekte Duchenne en is fan van Fast & Furious. Vorig jaar heeft hij zijn allerliefste wens in vervulling zien gaan; racen op Circuit Zandvoort in de auto van Vin Diesel.

Make-A-Wish Nederland directeur Hanneke Verburg is blij met de opbrengst van de statiegeldactie van Dirk van den Broek “Met dit initiatief wordt onze eigen wens vervuld: bijzondere momenten voor ieder kind mogelijk maken, zelfs aan huis. Hiermee gaan we voorzien in de behoeften van kinderen die cognitief laag functioneren en moeilijk van huis kunnen. Een doelgroep waar wij eerder nog geen oplossing voor hadden en waar veel vraag naar is.”

Leo Hofste, supermarktmanager van Dirk Hengelo laat weten: “Vorig jaar haalden we een bedrag van 29.777 euro op en dit jaar is de opbrengst nog hoger. Wow! Nu kunnen er nog meer kinderwensen in vervulling gaan. Hoe geweldig is dat!”

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.