Dinand geniet van zijn FC Groningen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Dinand geniet van zijn FC Groningen
28 Augustus 2014
 

’s Ochtends vroeg werd Dinand door een witte limousine van school, de CBS De Roemte in Loppersum, gehaald. Dinand was volkomen verrast. Zijn beste vriend Mats, moeder Miriam en broer Nathan gingen mee. Eenmaal aangekomen in Groningen ging het eerst naar de fanshop, waar zowel Dinand als Nathan als Mats een FC Groningen shirt kregen met hun eigen naam en rugnummer erop.

Vervolgens werd iets gedronken in de Captains bar in de Skybox, waarna een rondleiding door het stadion volgde. Onderweg kwam Dinand algemeen directeur Hans Nijland ook tegen en schudde hem de hand. De skyboxen, kleedkamers, persruimte ja alles kwam aan bod tijdens de rondgang.

Voordat Dinand richting de training ging waar zijn helden druk bezig waren zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Ajax trok hij eerst zijn nieuwe net gekregen voetbalschoenen aan. Hierna kwam de droom verder uit. Kennismaken met spelers en trainers en gezellig met elkaar kletsen, maar ook strafschoppen nemen hoorde erbij om tot slot met de hele selectie op de foto te gaan. Als klap op de vuurpijl kreeg Dinand ook kaarten voor de wedstrijd van komende zondag FC Groningen-Ajax en een bal met de handtekeningen van alle spelers

Een wens van Make-A-Wish bestaat altijd uit meerdere delen, zo ook voor Dinand. Na alle indrukken opgedaan te hebben bij FC Groningen werd er nog in de kart gereden bij Euro Karting in Groningen, waarna Dinand samen met kok Marcel zijn eigen spaghetti taco mocht klaarmaken. Vervolgens ging het terug naar Loppersum waar om 19.00 uur moe maar voldaan een einde kwam aan de droomwens van Dinand.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.